Obnoviť stránku

ASROCK J3160TM-ITX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK J3160TM-ITX

Pre základnú dosku ASRock s integrovaným procesorom Intel nájdete celý rad využitia. Chváli sa kompaktnými rozmermi a možnosťou ušetriť miesto v počítačovej skrini vďaka sieťovému adaptéru. Je všestranná a plná možností, zvláda pripojenie až trojicu monitorov a výrobca ju vybavil technológiami, ktoré dosku ochránia pred všetkým, čo by mohlo tomuto citlivému základu každého počítača ublížiť. Veľkou prednosťou dosky je štvorjadrový procesor. Jeho prítomnosť znamená nielen veľký výkon a vysokú spoľahlivosť, ale aj značné uľahčenie pri kompletovaní počítača.

Kľúčové vlastnosti

  • Súčasťou je výkonný procesor Intel Quad-Core J3160
  • Integrovaná grafická karta Intel
  • DC jack pre adaptér
  • LVDS konektor
  • Solídna zásoba rýchlych USB 3.0 portov
  • Technológia zvyšujúca odolnosť voči vlhkosti
  • Podpora až 16 GB RAM
  • Kompaktný mini ITX formát

Prekvapí schopnosťami

Procesor, ktorým je doska vybavená, tiká na frekvencii 1,6 GHz. Výkon svojich štyroch jadier je ale schopný zvýšiť až na pekných 2,24 GHz. V tom pomáha 2 MB cache a všetko dohromady dosahuje iba 6 W TDP, ide teda o veľmi úsporný kúsok rýchlosti a výkonu. V jeho útrobách nájdete integrovanú grafiku Intel HD Graphics 400.

Vďaka DC konektoru môžete dosku napájať skrz 19 V adaptér. Máte tak oveľa väčšie možnosti pri výbere skrine a môžete loviť aj v kompaktnejších modeloch. Veľkou prednosťou dosky sú tlačené spoje vyrábané technológiou a z materiálu, ktoré zabraňujú negatívnym vplyvom vlhkosti. Nemusíte sa tak báť skratu, všetko bude vždy spoľahlivo fungovať. Ďalšou obľúbenou funkcionalitu nájdete v možnosti prispôsobiť energetickú náročnosť pomocou troch módov, prichystaných tak, aby odpovedali aktuálnemu vyťaženiu dosky. O bezproblémový chod všetkých komponentov sa potom hravo postaráte vďaka službe ASRock Live Update, ktorá dopomôže optimalizovať systém a udrží dosku v najlepšej kondícii.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
17 cm × 17 cm

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Čipset SoC

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Integrovaný procesor, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie SO-DIMM
Typ pamäte DDR3L
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Konektory

Externý HDMI, Jack, RJ-45 (LAN), USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný CIR Header, COM header, Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS035e
Produktové číslo:  J3160TM-ITX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18