Obnoviť stránku

ASROCK Fatal1ty Z97 Professional

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASROCK Fatal1ty Z97 Professional

Výkonná základná doska so socketom 1150 presne cieli na počítačových nadšencov. Výbava obsahuje pestrú prehliadku moderných technológií. Pre zostrojenie herného dela máte k dispozícii tri PCI Express 3.0 sloty pre grafické karty. Ďalej nechýba 8 SATA III konektorov , rýchle SATA Express , podpora AMD Crossfire a NVIDIA SLI , USB 3.0 , pamäte DDR3 (OC až do frekvencie 3200 + MHz) a UEFI BIOS.

Pre zabezpečenie maximálnej spoľahlivosti je doska vybavená výhradne platinovými kondenzátormi Nichicon 12K Platinum Caps a dvanásťfázovým digitálnym napájaním Digi Power. Nechýba ani špičková sieťová karta Killer E2200. Prednosťou tejto dosky je tiež podpora rýchleho rozhranie M.2 pre pripojenie SSD diskov.

Zbrusu nový chipset Intel Z97 prináša podporu procesorov Core 5. generácie Intel Haswell pre socket 1150. Ide o najvyšší model nového radu a o nástupcu obľúbeného Z87. Chipset Z97 podporuje pretaktovanie procesorov, operačných pamätí aj grafických kariet. Dodávané programové vybavenie sa nesie v duchu domáceho cloudu . Pomocou aplikácie pre inteligentné telefóny môžete svoj počítač nielen zapnúť, ale aj vzdialene ovládať a pristupovať k súborom.

Špecialitou vo vonkajšom rozhraní je tzv.  Fatal1ty Mouse Port . Ide o klasický USB 2.0 port určený pre pripojenie hernej myši, ktorý je obsluhovaný unikátnou technológiou umožňujúcou nastavovanie frekvencie od 125 po 1000 Hz, čo napomáha profesionálnym hráčom dosahovať uhladenejšie hranie a rýchlejšie odozvy.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1150
Čipset Intel Z97

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov

Konektory

Externý DisplayPort, eSATA, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, Mini PCI Express x1, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS031a
Produktové číslo:  Z97 PROFESSIONAL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03