Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASROCK B250-HDV

5 4 hodnotení
57,92 €

ASROCK B250-HDV

Spoľahlivá základná doska s puncom kvality Super Alloy značí nielen využitie kvalitnejších súčiastok, ale aj preverenú funkčnosť pri vysokom zaťažení. Aj napriek kompaktnému formátu Micro ATX pojme doska s čipsetom Intel B250 všetko čo potrebuje každý výkonný počítač či pracovná stanica. Vďaka podpore najnovších procesorov generácie Kaby Lake, pamätí typu DDR4 a profesionálnych grafických kariet, získate veľmi stabilný základ výkonného PC.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora procesorov 7. generácie Kaby Lake
  • Podpora rýchlych operačných pamätí DDR4
  • Pripravená pre virtuálnu realitu - VR Ready
  • Osemkanálový zvuk vysokej kvality
  • Port Ultra M.2 s priepustnosťou až neuveriteľných 32 Gb/s
  • Chránená pred prepätím i vlhkosťou

Základ výkonnej pracovnej stanice

ASRock B250-HDV je postavená z prvotriednych materiálov a súčiastok, ktoré zaisťujú čo najefektívnejšie využitie výkonu všetkých zapojených komponentov. Okrem pätice Socket 1151 pre procesory Intel Kaby Lake je osadená aj dvoma slotmi pre pamäte najnovšieho typu DDR4 pracujúcich na frekvenciách až 2 400 MHz. O bleskovo rýchle dátové toky sa okrem klasických konektorov SATA III stará aj port Ultra M.2, ktorého priepustnosť dosahuje až neuveriteľných 32 Gb/s. Pozadu nebudú ani periférie, a to vďaka zabudovaným portom USB 3.0. Chýbať nesmie ani moderný port budúcnosti USB typu C.

Maximálna ochrana vašich komponentov

Pretože sa už pri návrhu počítalo s využitím tejto dosky aj u výkonných zostáv, sú všetky potenciálne tepelne namáhané časti základnej dosky osadené pasívnym chladením. Veľmi praktický je tzv. I/O Armor, teda kryt zadného bloku konektorov. Ten zaisťuje ich ochranu pred poškodením statickou elektrinou i neopatrnou manipuláciou. Dopĺňa ho ochrana pred prepätím, takže váš počítač bude v bezpečí aj pri búrkach. Unikátna je tiež stavba samotného tlačeného spoja. Oproti bežným variantom je jeho vnútorná štruktúra mnohonásobne hustejšie. Vďaka tomu do základnej dosky nepreniká vlhkosť, ktorá by inak spôsobovala koróziu a drobné skraty.

Užívateľsky prívetivý softvér

ASRock ponúka užívateľovi maximálne pohodlie vďaka Live Update a App Shop. Všetky potrebné ovládače základnej dosky budú stále aktuálne a vy získate možnosť stiahnuť podporný softvér, vďaka ktorému ľahko optimalizujete svoj systém. Aplikácia ASRock Cloud umožní zdieľanie dát a ovládanie vášho PC prostredníctvom mobilného telefónu alebo tabletu odkiaľkoľvek.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel B250

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AS031j7d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  B250M-HDV
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08