Obnoviť stránku

ASKO T408HD.S

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASKO T408HD.S

Hľadáte do svojej domácnosti kvalitnú a pritom dizajnovo vyhotovenú sušičku? ASKO T408HD.S je voľne stojaca sušička bielizne, ktorá vás na prvý pohľad uchváti svojím škandinávskym dizajnom. Pojme až 8 kg bielizne a ponúkne vám 16 praktických programov sušenia. Sušička využíva kvalitné tepelné čerpadlo a invertorový motor. Ohromí vás aj užitočnými technológiami v podobe Sensi Dry™, Butterfly Drying™, Multi Filter System™ či programom Auto Synthetic. Sušička disponuje možnosťou napojenia na odpad a možnosťou otočenia dvierok. 

Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne ASKO T408HD.S

  • Voľne stojaca sušička ASKO patrí do energeticky úspornej triedy A+++
  • Pojme až 8 kg bielizne
  • Moderný a nadčasový škandinávsky dizajn
  • Kvalitné tepelné čerpadlo
  • Sušička bielizne ponúka až 16 praktických programov
  • Špeciálna parná starostlivosť o odevy
  • Možnosť otočenia dverí
  • Sušička ASKO T408HD.S disponuje 5 rôznymi filtrami
  • Možnosť napojenia na odpad
  • Sensi Dry upraví na základe informácií dobu sušenia
  • Butterfly Drying™ minimalizuje pokrčenie bielizne
  • Program Auto Synthetic
  • Automatické čistenie filtra kondenzátora
  • Prehľadné osvetlenie bubna
  • Kvalitný invertorový motor
  • Strieborná farba

Sušička bielizne ASKO T408HD.S minimalizuje pokrčenie oblečenia

Sušička bielizne ASKO T408HD.S je vybavená technológiou Butterfly Drying™, ktorá zabráni zhlukovaniu oblečenia. Zároveň minimalizuje pokrčenie bielizne, vďaka čomu vám odpadajú starosti s nekonečným žehlením. Bubon sušičky je vyrobený presne tak, aby jemne tlačil oblečenie do pomyselnej osmičky. Zaistí tak, že sa odevy rozprestrú a vzduch tak nimi môže rovnomerne cirkulovať.

Systém Sensi Dry™ upraví na základe informácií dobu sušenia

Systém Sensi Dry™ vie merať vlhkosť vnútri a okolo sušičky, vďaka čomu určí požadovanú dobu sušenia. Vďaka interakcii medzi teplotnými senzormi je tak výsledok sušenia oveľa spoľahlivejší ako pri bežnom senzore. Vo chvíli, keď je oblečenie suché, program sa automaticky sám zastaví. Ušetrí vám tak množstvo energie a vašich financií.

Voľne stojaca sušička ASKO T408HD.S disponuje 5 rôznymi filtrami

Voľne stojaca sušička ASKO T408HD.S je vybavená špeciálnym systémom Multi Filter System™. Ide o 5 rôznych filtrov, ktoré zachytia chuchvalce skôr, než sa dostanú do vnútornej časti sušičky. Dvojitý filter nachádzajúci sa pred tepelným výmenníkom je počas sušenia automaticky oplachovaný.

Jemná starostlivosť s parným praním

Sušička ASKO T408HD.S disponuje parným generátorom, ktorý zaistí perfektne suchú bielizeň. Kombinácia intenzívneho dávkovania pary, ľahkého prúdenia vzduchu a špecifického pohybu bubna sa postarajú o vyhladenie pokrčených miest a uvoľnenie textilných vlákien.

Špeciálny a šetrný bubon Soft Drum

Bubon sušičky ASKO T408HD.S má špeciálne kruhové výlisky so skosenými hranami, ktoré zvyšujú prúdenie vzduchu okolo tkanín, vďaka čomu zníži ich opotrebenie. Bubon zaisťuje rovnomerné a jemné sušenie aj pri väčších množstvách bielizne.

Kondenzačná sušička bielizne ASKO T408HD.S zvládne sušiť aj pri nižších teplotách

Kondenzačná sušička bielizne ASKO T408HD.S využíva sofistikovaný systém prúdenia vzduchu, ktorý umožní použitie nižšej teploty pri sušení. Sušičku navyše môžete umiestniť aj v menej vetraných priestoroch. Do sušičky môžete vďaka týmto užitočným funkciám vložiť aj chúlostivejšie oblečenie. Spotrebič ASKO T408HD.S sa postará aj o vlnené a hodvábne odevy.

Energeticky úsporná sušička ASKO T408HD.S

Sušička ASKO T408HD.S patrí do energeticky úspornej triedy A+++. Spotrebováva približne o 20 % menej energie ako konkurenčné spotrebiče a radí sa tak k najúčinnejším sušičkám na trhu. Šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 64 dB
Spotreba energie 1,43 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 177 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 65,4 cm
Šírka 59,5 cm
Výška 85 cm
Hmotnosť 54,4 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Samočistiaci kondenzátor, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Vnútorné osvetlenie
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Farba sušičky

Farba Strieborná
Kód:  ASKSU001
Produktové číslo:  586979
Odkazy: Informačný list

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17