Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Aruba Instant On AP11

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
87,90 €

Aruba Instant On AP11

Aruba Instant On AP11– WiFi pre malé a stredné firmy

WiFi platforma Instant On od spoločnosti Aruba ponúka širokú škálu bezdrôtových riešení pre malé a rastúce podniky s malou alebo žiadnou IT podporou, ktoré hľadajú jednoducho nastaviteľnú WiFi za prijateľnú cenu. Aruba Instant On vyniká najnovšími technologickými riešeniami, najlepšou možnou ponukou popredajného zákazníckeho servisu a zabudovanými bezpečnostnými funkciami.

1 167 Mbps

Maximálna prenosová rýchlosť

PoE 802.3af

Aktívne napájanie dátovou linkou

Mobilná aplikácia

Pre jednoduché nastavenie a správu

Aruba Instant On

Prenosové rýchlosti

Aruba Instant On AP11 samozrejme podporuje duálne prenosové pásmo vrátane technológie MU-MIMO. V 5 GHz pásme prebiehajú prenosy rýchlosťou 867 Mbps, pre staršie zariadenia v pásme 2,4 GHz možno využiť až 300 Mbps.

Aruba Instant On

PoE napájanie

Prístupový bod Aruba Instant On AP11 je napájaný pomocou dátového kábla, ktorý zároveň zaisťuje prístup k internetu. Príjemne malé rozmery a dizajnové vyhotovenie zapadne prakticky do každého interiéru.

Aruba Instant On

Inteligentná mobilná aplikácia všetko zariadi

Nasadenie a spustenie siete, jej správa a monitoring nikdy neboli také jednoduché. S Instant On vám bude stačiť inteligentné zariadenie s operačným systémom iOS alebo Android. Nastavenie siete je rovnako jednoduché ako napočítať do troch.

Cieľová skupina pre WiFi Aruba Instant On AP11

Bezdrôtové pripojenie je pre zamestnancov aj hostí absolútne zásadné – musia neustále fungovať. Aruba Instant On AP11 je ideálny pre malý butik, realitnú kanceláriu alebo súkromnú dentálnu kliniku. Poskytne vám cenovo výhodné a jednoducho nastaviteľné WiFi pripojenie navrhnuté pre podporu požiadaviek na mobilnú konektivitu, internet vecí a bezpečnosť dnešného rušného obchodného prostredia.


Parametre a špecifikácia

Štandardy a frekvencie

Štandardy 802.11n, 802.11ac
Pásma WiFi 2,4 GHz, 5 GHz

Funkcie

Funkcie Prístupový bod (Access point), MU-MIMO, Power over Ethernet (PoE), WiFi Mesh

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu 864 Mb/s

Typ

Typ Dual-Band

Zabezpečenie

Šifrovanie WPA2, WPA2-PSK, WPA2-Enterprise, WPA3

Konektory

LAN 1 ×

Vlastnosti antény

Zisk antény 5,8 dBi

Rozhranie

Pokročilé funkcie Gigabit LAN, PoE (Power over Ethernet), IPv6 Ready, Guest Zone, MU-MIMO, WiFi Mesh

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 3,4 cm
Hmotnosť 193 g
Šírka 15,2 cm
Výška 15,2 cm

Obsah balenia

Obsah belenia Ethernetový kábel
Kód:  EDU006a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  R2W96A

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07