Refresh the page

Alza otvorila novú pobočku v Nitre

Slovenský e-shop Alza.sk si ako svoju novú predajňu vybral nákupné centrum OC Centro, jej návštevu tak môžu zákazníci spojiť s ďalšími nákupmi. Pobočka je vybavená vo futuristickom dizajne a pre zákazníkov sú pripravené moderné expozície s LED displejmi či prémiové výstavy telefónov. Súčasťou sú produkty privátnej značky AlzaErgo, ktoré ponúkajú najmä kancelárske vybavenie.

„Na bezproblémovom presune našej nitrianskej pobočky pracovali intenzívne niekoľko týždňov tímy expanzie, IT aj procesný tím predajnej siete. Vďaka ich práci môžu teraz zákazníci využívať všetky výhody našich najmodernejších predajní od pohodlného vyzdvihovania objednávok prostredníctvom nového vyvolávacieho systému, cez interaktívne prezentácie tovaru na LED displejoch, až po kávu zadarmo," uviedol Jan Moudřík, riaditeľ expanzie, facility a showroom managementu.

Celková plocha predajne s bezbariérovým prístupom sa zväčšila o viac ako dve tretiny. „Vďaka navýšeniu skladovacej kapacity o 58 % v porovnaní s pôvodnou predajňou majú zákazníci k dispozícii 6 500 položiek na okamžité vyzdvihnutie," uviedol Miroslav Kovář, riaditeľ predajnej siete a prevádzkový riaditeľ logistiky. Zväčšenie predajnej plochy dáva priestor aj pre expozíciu veľkých bielych spotrebičov, ako sú práčky a chladničky, ktoré je tu možné teraz zakúpiť. Predĺženie výdajného pultu na takmer 7 metrov umožňuje v jeden okamih odbaviť viac zákazníkov súčasne, čím sa opäť skracuje potreba ich čakania na výdaj tovaru.

Návštevníci na mieste môžu využiť rad sprievodných služieb, ako je pomoc s prvým spustením a inštaláciou, servis zakúpeného zariadenia alebo technické poradenstvo vyškoleným personálom. Na pobočke je tiež možné bezkontaktne vybaviť reklamáciu. Nová predajňa je otvorená každý deň, vrátane víkendu. Pre ešte príjemnejší nákupný zážitok je pre návštevníkov  pripravená káva AlzaCafé úplne zadarmo a 4 parkovacie miesta pre zákazníkov priamo pred predajňou. 

Viac informácií k dispozícii tu alza.sk/predajna-nitra

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB02