Obnoviť stránku

Alza rozširuje spoluprácu s Apple do regiónov

Rozšírením spolupráce so spoločnosťou Apple na ďalšie pobočky, potvrdzuje Alza svoju pozíciu kľúčového predajcu produktov tejto značky na Slovensku. Zákazníkom umožňuje zažiť ekosystém Apple v dizajne blízkom svetoznámemu Apple Store. Môžu si tu vyskúšať najnovšie modely iPhone, iPad, Apple Watch či Mac a prehliadnuť si aj výber originálneho príslušenstva. Nové špeciálne vystavenie produktov Apple White na pobočke v Košiciach a rozšírenie prezentácie v Žiline tak doplňujú už existujúci Apple Shop na Showroome v Bratislave.

 

„Sme radi, že sa nám podarilo priniesť špičkový zákaznícky servis, aký rozšírený koncept Apple ponúka, do ďalších pobočiek. Ako prví na Slovensku sme takto úzku spoluprácu so značkou Apple predstavili v našom Showroome v Bratislave a teraz ju ako prví rozširujeme aj mimo hlavné mesto,“ uvádza Andrea Slaná, country manažérka Alza.sk. „Veríme, že najmä pri týchto produktoch zákazníci ocenia možnosť ich fyzického vyskúšania, bez toho aby museli merať príliš dlhú cestu. V Košiciach aj Žiline navyše bude k ich dispozícii odborne vyškolený personál, ktorý dokáže odpovedať na všetky otázky, ktoré pred kúpou môžu mať,“ doplnila.


Program Apple White pobočka Alza.sk Košice Rozšírená prezentácia Apple pobočka Alza.sk Žilina


Alza patrí medzi autorizovaných retailových partnerov, ktorí môžu na Slovensku produkty Apple predávať. Na spoluprácu používa tzv. koncept „shop-in-shop“, kedy majú výrobky danej značky vyhradený špeciálny priestor v rámci konkrétnej predajne. Spoločnosť Apple tak má väčšiu kontrolu nad predajným procesom a spôsobom prezentácie svojich produktov. Skúsenosť z nákupu sa v nich aj vďaka obsluhe preškolenými zamestnancami americkej firmy ešte viac približuje zážitku zo značkových obchodov, ktoré fungujú v zahraničí. Alza.cz sa stala vôbec prvým partnerom prevádzkujúcim Apple Shop v krajinách strednej a východnej Európy už v júni 2014. 

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11