Obnoviť stránku

Upozornenie pre zákazníkov Alza.sk

„Proti útokom vedeným touto cestou je veľmi ťažké sa brániť. Existujúce obranné mechanizmy nefungujú stopercentne, útoky navyše prebiehajú mimo našu infraštruktúru, a teda aj mimo našu kontrolu," vysvetlil Petr Chlumský, IT riaditeľ Alza.sk. „V tejto chvíli sa snažíme o odstránenie našej IP adresy z „blacklistov", aby sme všetkým zákazníkom náš web opäť sprístupnili," doplnil. 

Zákazníkom, ktorým problém s pripojením k stránke Alza.sk nastane, odporúčame, aby sa obrátili na našu zákaznícku linku +421 257 101 800 alebo na svojho poskytovateľa internetového pripojenia s upozornením, že tento web blokuje. Poskytovateľ môže zakázaný web manuálne opäť povoliť. 

Chceli by sme zákazníkov ubezpečiť, že v žiadnom prípade neprišlo k ohrozeniu bezpečnosti ich dát.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08