Obnoviť stránku

Firemné prenájmy elektroniky na Alze rastú

Až do tohtoročného marca bol prenájom elektroniky v Alze predovšetkým doménou jednotlivcov, ktorí vďaka programu NEO pravidelne obmieňali svoje zariadenia (napr. nový iPhone každý rok). Možnosť prenájmu firmy privítali najmä počas jarnej koronakrízy, pretože vďaka nemu môžu lepšie plánovať cash flow a rozložiť náhle investície v neistých časoch. Len počas núdzového stavu si takto prenajali stovky prístrojov, hlavne notebooky na prácu na Home Office.

„Na vývoj situácie ohľadom šírenia COVID-19 a jej dopady na ekonomiku sa nedalo vopred pripraviť personálne ani technologicky. S technológiou nám vyšla v ústrety veľmi promptne práve Alza, a to prostredníctvom svojho programu Alza NEO pre firmy. Vďaka tomu sme dokázali za necelých 24 hodín zabezpečiť chýbajúcu firemnú elektroniku pre väčšinu našich zamestnancov a pripraviť ich na vzdialený prístup, čo je jeden z pilierov prevencie šírenia nákazy,“ Oliver Vališ, Head of B2B, BNP Paribas Personal Finance. 

„V rámci pomoci firmám počas karantény, kedy sme skrátili minimálne obdobie prenájmu na 4 mesiace, vstúpili do programu Alza NEO firmy ako napr. česká a slovenská pobočka Hello Bank, ktorá si prenajala 250 prístrojov, ďalej Jablotron Security alebo Štatutárne mesto Kladno," doplňuje finančný riaditeľ Alza.cz Jiří Ponrt a dodáva: „firmám sme pri prenájmoch ponúkli nielen rozšírenú záruku a náhradu zariadení pri krádeži, ale tiež sme podstatne rozšírili ponuku. Firemní záujemcovia teraz môžu vyberať z akejkoľvek ponuky hardvéru na Alze. Keďže pandémia COVID-19 ešte nie je za nami, možnosť prenájmu počítačov, telefónov a notebookov na obdobie od 4 mesiacov pokračuje aj naďalej."

Prenájom vybavenia Alza NEO sa do konca roka rozšíri o ďalší sortiment aj pre ostatných zákazníkov. Pribudne do neho tzv. Alza PC. Vďaka tomuto unikátnemu spojeniu si budú môcť prenajať a neustále obmieňať počítačové zostavy zostrojené podľa vlastného želania. Či už ide o zákazkový herný špeciál alebo o výkonný počítač na prácu s grafickými programami, vyškolení špecialisti pomôžu s výberom. Na získanie počítača na mieru tak nie je potrebné byť počítačovým odborníkom.

Viac tu: https://www.alza.sk/neo-pre-firmy 

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11