Obnoviť stránku

Aróma difuzéry GLADE

Glade Aromatherapy

Glade® Aromatherapy – Život v rovnováhe s každým nádychom

Glade® Aromatherapy prináša uvoľnenie, radosť a pohodu. Predstavuje príjemnú terapiu, pri ktorej sa spája pôžitok z vône so stimulujúcim účinkom svetla. Využíva esenciálne oleje na posilnenie rovnováhy a harmónie ľudského organizmu. Vône v nás vyvolávajú príjemné pocity, a ak sa cítime príjemne, má to obrovský terapeutický vplyv na naše telo. Prémiové esenciálne oleje z overených zdrojov, čisté zloženie bez parabénov, ftalátov, umelého pižma, pridaných farbív a recyklovateľné obaly z už recyklovaných materiálov robia rad Glade® Aromatherapy výnimočným.

Glade Aromatherapy

Unikátna vôňa vytvorená pre navodenie správnej nálady

Spojením dvoch prémiových esenciálnych olejov vznikli tri výnimočné vône Glade® Aromatherapy pre každodenný život v rovnováhe. Povzbudzujúca vôňa Pure Happiness, zložená zo šťavnatých pomarančov a kvetov Neroli, dodáva novú energiu a zlepšuje náladu. Spojenie bergamotu a citrónovej trávy vo vôni Calm Mind vám prinesie chvíle pokoja a harmónie. A upokojujúci Moment of Zen, vôňa plná levandule a santalového dreva, oslobodí myseľ a privedie vás k vnútornému pokoju.

Spresniť parametre
7 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08