Obnoviť stránku

ARIEL Touch Of Lenor 5,25 kg (70 praní)

4,8 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ARIEL Touch Of Lenor 5,25 kg (70 praní)

ARIEL Touch Of Lenor je univerzálny prací prášok, ktorý si poradí s bielou aj farebnou bielizňou. Perfektne preniká do hĺbky vlákien a dokáže odstrániť aj tie najodolnejšie škvrny. Hravo si poradí aj so zaschnutými škvrnami, zároveň zabraňuje usadzovaniu nečistôt do tkanín. Všetko zvládne vyčistiť a zároveň rozžiariť. Prací prášok ARIEL Touch Of Lenor sa rýchlo rozpúšťa a nezanecháva stopy na oblečení. Prípravok je účinný už od 30 °C. Ľahký dotyk Lenora navyše dodá bielizni príjemnú vôňu a zanechá ju sviežu.

Kľúčové vlastnosti pracieho prášku ARIEL Touch Of Lenor

  • Univerzálny prací prášok dodá bielizni sviežu vôňu
  • Určený na farebnú aj bielu bielizeň
  • Rýchlo sa rozpúšťa a nezanecháva zvyšky na bielizni
  • ARIEL Touch Of Lenor ochráni krásu tkanín
  • Účinný už od teploty 30 °C
  • Chráni proti vodnému kameňu
  • S dotykom sviežej vône Lenoru

Zloženie:
Oxygen-Based Bleaching Agents, < 5 % Non-Ionic Surfactants, 5 – 15 % Anionic Surfactants, Phosphonates, Polycarboxylates, Zeolites, Enzymes, Optical Brighteners, Perfumes, Alpha-Isomethyl ionone, Linalool

Bezpečnostné opatrenia:
Výrobok skladujte tak, aby nedošlo k zasiahnutiu očí či dokonca požitiu. Oči môže vážne poškodiť. Pri ich zasiahnutí ich čo najrýchlejšie opakovane vyplachujte vodou. Ak podráždenie bude naďalej pretrvávať, vyhľadajte lekársku pomoc. Pri požití a nevoľnostiach okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára. Obal či štítok výrobku majte v týchto situáciách vždy pri sebe!

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 5 250 g (5,25 kg)

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní

Počet praní

Počet praní 70
Kód:  PPR519
Produktové číslo:  8001841177458

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09