Obnoviť stránku

ARGO 398000694 RELAX STYLE

333,61 €

ARGO 398000694 RELAX STYLE

Mobilná klimatizácia ARGO 398000694 RELAX STYLE je ideálnym spoločníkom počas horúcich letných dní. Kvalitný a elegantný vertikálny dizajn s vysokým leskom krásne doplní interiér vašej domácnosti. Klimatizácia do bytu dokáže ochladiť miestnosť s rozmerom až 30 m3 a ponúka vám hneď 3 rýchlosti ochladzovania, ktoré si zvolíte presne podľa svojich aktuálnych potrieb. Doprajte si komfort nielen doma, ale aj na cestách. Vďaka nízkej hmotnosti môžete klimatizáciu ľahko premiestniť, kamkoľvek budete potrebovať. Prenosná klimatizácia ARGO 398000694 RELAX STYLE patrí do energetickej triedy A, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku.



Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie ARGO 398000694 RELAX STYLE

  • Spadá do energetickej triedy A
  • ARGO 398000694 RELAX STYLE má čelnú elektronicky ovládanú mriežku buď s fixnou pozíciou alebo automatickou osciláciou
  • Praktické kolieska a nízka hmotnosť na ľahký presun
  • Klimatizácia ARGO 398000694RELAX STYLE dokáže ochladiť miestnosť s rozmerom až 30 m3
  • Možnosť diaľkového ovládania
  • Vybavená ovládacím panelom s LED displejom
  • Praktický časovač, ktorým si nastavíte čas zapnutia a vypnutia
  • Filter pri zanesení stačí pred ďalším použitím vymyť vodou
  • Automatické odparovanie kondenzátu
  • Možnosť kontinuálneho vypúšťania kondenzátu v režime odvlhčovania
  • Funkcia sleep, auto-diagnóza a funkcia pamäti

ARGO 398000694 RELAX STYLE je klimatizácia 3 v 1

Mobilná klimatizácia ARGO 398000694 RELAX STYLE je vybavená digitálnym ovládacím panelom s LED displejom. Klimatizáciu do bytu môžete tiež ovládať pohodlne z postele či gauča pomocou diaľkového ovládania. Ľahko si tak upravíte teplotu v miestnosti tak, aby ste sa cítili dobre. Vybrať si môžete z funkcie chladenia, odvlhčovania a vetrania. Funkcia pamäti zasa naopak automaticky reštartuje klimatizáciu po výpadku prúdu a spustí posledný nastavený režim. Funkcia sleep vám zaistí pokojný a pohodlný spánok. Funkcia Swing funguje ako automatická oscilácia. Na akúkoľvek chybu potom upozorní funkcia Auto-diagnóza. Aj napriek tomu, že je vonku horúco, vy budete mať doma vždy ideálnu teplotu. Zaiste oceníte aj praktický časovač, ktorým si nastavíte zapnutie či vypnutie.

Ekologická a úsporná klimatizácia

Filter mobilnej klimatizácie ARGO 398000694 RELAX STYLE pri zanesení stačí pred ďalším použitím vymyť vodou, nechať uschnúť a potom umiestniť späť do klimatizácie. Klimatizácia do domu disponuje automatickým odparovaním kondenzátu v móde chladenia. Využiť môžete tiež možnosť kontinuálneho vypúšťania kondenzátu v režime odvlhčovania. Predný motor má nastaviteľný difuzér s horizontálnym aj vertikálnym nastavením alebo s automaticky vertikálnym otáčaním.

Doprajte si s ARGO 398000694 RELAX STYLE komfort nielen doma, ale aj na cestách

Mobilná klimatizácia ARGO 398000694 RELAX STYLE je vybavená praktickými bočnými rukoväťami a transportnými kolieskami, ktoré vám umožňujú ľahké presúvanie. Vďaka nízkej hmotnosti môžete klimatizáciu ľahko premiestniť, kamkoľvek budete potrebovať. Ideálna je tak do kancelárie, na doma či na vašu letnú chalupu.


Príslušenstvo:
Odťahová hadica, okenný adaptér a súprava na pevnú inštaláciu súčasťou balenia

Chladiaci výkon:
10 000 BTU/h


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre klimatizácií

Typ

Typ Mobilná

Výkon

Chladiaci výkon 10 000 BTU/h

Vlastnosti

Funkcie S chladením, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S umývateľným filtrom

Rozmery

Šírka 36,2 cm
Hĺbka 36 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 28 kg
Kód:  BVZKLIM009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  398000694

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18