Obnoviť stránku

Arduino Advanced Kit by ElecFreaks

4,5 2 hodnotení

Arduino Advanced Kit by ElecFreaks

Sada Aduino pre pokročilých sa drží línie pôvodných súprav. Jej cieľom je okrem iného rozširovať populárne módy bez nutnosti napájania z elektrickej zástrčky. Treba podotknúť, že sa to skutočne darí. Vďaka technológii ElecFreaks je možné čerpať energiu po celú dobu z vlastného zdroja. Prostredníctvom 12 modulov si môžete zostaviť vlastné projekty, ako sú napr. MP3 prehrávač alebo alkohol tester.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozšírené funkcie pre pokročilých používateľov
  • Celkom 12 modulov
  • Technológia ElecFreaks
  • Široké spektrum možností

6 programov

Súprava ponúka plných 6 možností, ako využiť jej schopnosti v zaujímavom prostredí. To je výborné pre neustálu stimuláciu mysle. Napríklad hra Tetris pomáha študovať používanie LCD displeja a Arduino program. Výber farby nám uľahčí prácu so snímačom farieb. Výhodná je aj komunikácia cez BLE Bluetooth a vývoj rozhraní Android. Súčasťou balenia je LCD displej, senzor, MP3, BLE, WIFI, Android vývoj a interakcie obrazu (spracovanie).

 
Kód:  ARD100b
Produktové číslo:  EF08062
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11