Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ARDES USB stolný ventilátor - zelený

4,8 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ARDES USB stolný ventilátor - zelený

Pripravte sa na horúčavy nadchádzajúceho leta s týmto výkonným ventilátorom od spoločnosti ARDES. Ak máte sedavé zamestnanie, tak iste využijete kvalitný stolový vetráčik, ktorý sa jednoducho napája cez USB kábel a vďaka malým rozmerom vám iste nebude zacláňať. Máte tiež možnosť výberu z dvoch farieb .

Kľúčové vlastnosti

  • Mini stolový ventilátor priemer 10 cm
  • 4 oceľové lopatky
  • Anti-vibračné nožičky
  • Ručné nakláňanie
  • USB napájanie

Praktický pomocník

V tomto malom ventilátora nájdete dostatočne výkonný motor na spríjemnenie dlhých hodín práce za stolom. Vďaka antivibračným nôžkam vás nebude pri práci rušiť. Príjemný vánok vytvárajú štyri oceľové lopatky s vysokou výdržou a tichým chodom. Samozrejmosťou je možnosť naklopenia hlavy a nastavenie smeru prúdenia vzduchu. Výhodou je možnosť napájania cez USB kábel ako z notebooku, počítača, tak i klasickou nabíjačkou.

Parametre a špecifikácia:

Váha
0,35 kg

Rozmery (V x Š x H)
14,5 × 14,5 × 8,5 cm

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Zelená

Vlastnosti

Počet rýchlostí 1
Priemer lopatiek 10 cm
Vlastnosti Nastaviteľný uhol sklonu

Typ

Typ USB
Kód:  ARDVEN14
Produktové číslo:  AR5F01G

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06