Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Ardes Muna BL1

4,0 3 hodnotení
130,90 €

Ardes Muna BL1

Stolný ventilátor Ardes Muna BL1 vám s ľahkosťou pomôže vyvetrať obytné miestnosti či kancelárie, a to nielen počas horúcich letných mesiacov. Slušný výkon ventilátora Ardes Muna BL1 s hodnotou 40 W vám už v priebehu chvíľky dopraje toľko potrebné schladenie. Aby vzduch mohol prúdiť po celej miestnosti, môžete využiť praktickú funkciu zapnutia oscilácie. Silu výkonu ventilátora Ardes Muna BL1 si prispôsobíte pomocou voľby z troch rýchlostných úrovní. Pohotové a moderné zapínanie a vypínanie ventilátora je zabezpečené aj cez spoľahlivé diaľkové ovládanie. 

Zaujímavé prednosti ventilátora Ardes Muna BL1

  • Diaľkové ovládanie
  • Časovač vhodný na použitie pred spaním
  • Tri nastavenia rýchlosti
  • Príkon: 40 W
  • Hlučnosť 59 dB

Komfortné prvky ventilátora Ardes Muna BL1

Ventilátor Ardes Muna BL1 disponuje tiež časovacím mechanizmom, ktorý oceníte najmä pre pohodlné použitie ventilátora trebárs v čase, keď už chcete ísť zaspať. 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť 59 dB
Príkon 40 W
Počet rýchlostí 3
Funkcie Oscilácia, Časovač
Vlastnosti Bezvrtuľový
Obsah balenia Diaľkové ovládanie
Maximálna výška 57 cm

Typ

Typ Stolný
Kód:  ARDEV835
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5BL1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16