Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

ARDES HYDRO

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ARDES HYDRO

Pripravte sa na horúčavy nadchádzajúceho leta s týmto extrémne výkonným ventilátorom od spoločnosti ARDES. V jeho elegantnom tele nájdete výborného pomocníka na horúce dni. Disponuje totiž výkonným motorom s tromi nastaviteľnými rýchlosťami a ultrasonickým zvlhčovačom.

Kľúčové vlastnosti

  • 5 vysokorýchlostných polopriehľadných lopatiek
  • Kruhová mriežka
  • 3 rýchlosti
  • Automatická oscilácia
  • Kruhová základňa s ultrasonickým zvlhčovačom
  • Časovač na 7,5 hodiny
  • Diaľkové ovládanie

Spúste výborných vymožeností

V základni tohto stojanového ventilátora sa nachádza ultrasonický zvlhčovač. Ten vám spríjemní horúce letné dni trochou sviežeho vánku. Ovláda sa pomocou diaľkového ovládača, takže si môžete v pohodlí lenošiť na gauči a nastaviť jeho výkon pre maximálny komfort. Výbornou funkciou je automatická oscilácia pre pokrytie väčšieho priestoru. Samozrejmosťou je kruhová mriežka na ochranu pred lopatkami. Čerešničkou na koniec sú lopatky z polopriehľadného materiálu, ktoré dodávajú vetráku perfektný vzhľad.

Parametre a špecifikácia:

Váha
7,8 kg

Rozmery (V x Š x H)
130 × 43 × 43 cm

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Príkon 45 W
Počet rýchlostí 3
Priemer lopatiek 45 cm
Funkcie Oscilácia, Časovač
Obsah balenia Diaľkové ovládanie

Typ

Typ Stojanový
Kód:  ARDVEN08
Produktové číslo:  AR5M40

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14