Obnoviť stránku

Ardes Eolo Mini R10

3,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Ardes Eolo Mini R10

Mobilná chladiaca jednotka Ardes Eolo Mini R10 ponúka celkovo 3 funkcie, ktoré využijete počas celého roka. Zariadenie funguje primárne ako ochladzovač, kedy si môžete vybrať hneď z troch rýchlostí prúdenia vzduchu. Tiež môže pracovať v režime čistenia vzduchu, na filtroch vnútri jednotky sa úplne rozložia toxické plyny, mikroorganizmy a ostatné nečistoty, ktoré môžu byť podnetom k častej chorľavosti. Zabudovaná čistička vzduchu vás teda chráni pred prípadným nachladnutím a je vhodná pre alergikov. Tretia funkcia zariadenia je zvlhčovač vzduchu, ktorý svoje uplatnenie nájde najčastejšie vo vykurovacej sezóne. Vďaka ovládaču, ktorý sa dodáva spoločne s chladičom, budete mať ešte väčšie pohodlie. Ochladzovač sa jednoducho udržiava a spúšťa.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia 3v1
  • Automatické oscilačné lamely
  • Protiprachový filter
  • Podvozok a úchyt na ľahký presun
  • Tri rýchlosti prúdenia vzduchu
  • Jednoduché ovládanie
  • Mobilné použitie

Ochladzovač, ktorý sa dostane kamkoľvek

Ochladzovač je prenosný, na dolnej strane sa nachádza štvorica koliesok na ľahký presun. Celé zariadenie je kompaktné a tiež nie je ťažké, takže ho môžete ľahko preniesť cez prah bez väčšej námahy. Na hornej strane sa nachádza ovládací panel. Oproti klasickým klimatizačným jednotkám na fungovanie tohto chladiča nie je potrebné použitie hadíc a ostatných vývodov. Vo vnútri jednotky sa nachádza 5 litrová nádržka na vodu.

Farba:
čierna, biela

Príkon chladenia
60 W

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela, Čierna

Vlastnosti

Objem nádržky na vodu 5 l

Základné informácie

Funkcie Zvlhčovač, Oscilácia, Ochladzovač, Čistenie vzduchu
Počet rýchlostí 3
displej Nie

Rozmery a hmotnosť produktu

Výška 52 cm
Šírka 36 cm
Hĺbka 30 cm
Hmotnosť 5 kg
Kód:  SPTsc1721
Produktové číslo:  8004032110579
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13