Obnoviť stránku

Ardes Eolo Mini R05

2,5 6 hodnotení
54,90 €

Ardes Eolo Mini R05

Mobilná chladiaca jednotka Ardes Eolo Mini R05 ponúka celkovo 3 funkcie, ktoré využijete počas celého roka. Zariadenie funguje primárne ako chladič, u ktorého si môžete vybrať hneď z troch rýchlostí prúdenia vzduchu. Taktiež ponúka režimy na čistenie vzduchu. Na filtroch vnútri jednotky sa úplne rozložia toxické plyny, mikroorganizmy a ostatné nečistoty, ktoré môžu byť podnetom k častej chorľavosti. Zabudovaná čistička vzduchu vás teda chráni pred prípadným prechladnutím a je vhodná pre alergikov. Treťou funkciou zariadenia je zvlhčovač vzduchu, ktorý svoje uplatnenie nájde najčastejšie vo vykurovacej sezóne. Vďaka ovládaču, ktorý sa dodáva spoločne s chladičom, budete mať ešte väčšie pohodlie. Chladič sa navyše veľmi jednoducho udržiava a spúšťa.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia 3v1
  • Automatické oscilačné lamely
  • Protiprachový filter
  • Diaľkové ovládanie
  • Podvozok a madlo pre ľahký presun
  • Tri rýchlosti prúdenia vzduchu
  • Mobilné použitie

Chladič, ktorý sa dostane kamkoľvek

Zariadenie je prenosné, na dolnej strane sa nachádza štvorica koliesok pre ľahký presun. Celé zariadenie je kompaktné a má nízku hmotnosť, takže ho môžete ľahko prenášať cez prah bez väčšej námahy. Na hornej strane sa nachádza ovládací panel a miesto na diaľkový IR ovládač. Oproti klasickým klimatizačným jednotkám, pre fungovanie tohto chladiča nie sú potrebné hadice, ani iné vývody. Programy môžete načasovať až na dobu 7,5 hodín a vnútri jednotky sa nachádza 2,5 litrová nádržka na vodu.

Farba:
čierna, biela

Príkon chladenia
80 W

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Objem nádržky na vodu 2,5 l

Základné informácie

Funkcie Diaľkové ovládanie, Zvlhčovač, Oscilácia, Časovač, Ochladzovač
Počet rýchlostí 3
displej Nie

Rozmery a hmotnosť produktu

Výška 60 cm
Šírka 28 cm
Hĺbka 26 cm
Hmotnosť 5 kg
Kód:  SPTsc1720
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  8004032110586
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18