Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ardes 6236X

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ardes 6236X

Ak práve nemáte dostatok priestoru, nahraďte mini rúrou klasickú rúru, čím ušetríte veľa miesta v kuchyni. Mini rúra Ardes 6236X s príkonom 1 500 W vám jej funkcie spoľahlivo nahradí. Môžete v nej nielen piecť, ale aj grilovať, zapekať, rozmrazovať či si prihriať vaše obľúbené jedlo. Rúra má veľký vnútorný priestor s objemom 36 litrov. Vďaka ľahkému ovládaniu si vyberiete jednu z piatich funkcií využívajúcu horný a spodný ohrev, navyše s ventilátorom alebo bez či funkciu otočného grilu, ďalej nastavíte požadovanú teplotu a rúra sa už postará o zvyšok. U mini rúry Ardes 6236X iste oceníte mobilitu, vďaka ktorej si môžete rúru vziať so sebou na chatu či kamkoľvek, kde ju budete práve potrebovať.

Kľúčové vlastnosti mini rúry Ardes 6236X

  • Mini rúra od ARDES spoľahlivo nahradí klasickú rúru a ušetrí vám miesto v kuchyni
  • Veľký vnútorný priestor s objemom 36 litrov a integrované osvetlenie
  • 5 pečúcich funkcií s ventilátorom alebo bez + otočný gril
  • Žiaruvzdorné dvierka s dvojitým sklom a nastaviteľná teplota od 90 do 230 °C
  • Mini rúra Ardes 6236X má výškovo nastaviteľný plech na pečenie a plech na omrvinky
  • Časovač na 60 minút

Praktická mini rúra od Ardes

Vďaka teplovzdušnej funkcii a rovnomernému prúdeniu vzduchu si v mini rúre Ardes 6236X upečiete mäso, ryby, zeleninu alebo sladký dezert. Plynulé nastavenie teploty je v širokom rozmedzí od 90 do 230 °C, čo oceníte aj vtedy, kedy si budete chcieť len rýchlo prihriať jedlo. Žiaruvzdorné dvierka mini rúry Ardes majú kvalitné dvojité sklo. Nerezový vnútorný plášť rúry je ľahko udržiavateľný, a tak nebudete musieť dlhé hodiny drhnúť zapečenú mastnotu z vnútra rúry. Údržbu vám uľahčí tiež prídavný plech na omrvinky. Model Ardes 6236X spĺňa novú normu EÚ A13 na tepelnú izoláciu, nedochádza tak k prehrievaniu plášťa a dvierok rúry.

Jednoduchá obsluha mini rúry Ardes 6236X

V rúre Ardes nájdete výškovo nastaviteľný plech na pečenie a rošt. K dispozícii budete mať tiež ihlu na grilovanie. Prácu s rúrou 6236X vám spríjemní a uľahčí integrované vnútorné osvetlenie, vďaka ktorému budete mať vždy prehľad o aktuálnom stave pokrmov. Jednoduché a bezpečné vyberanie plechov a roštu vám uľahčia špeciálne úchytky.

Vnútorné rozmery:
38 × 31,5 × 31 cm

Hlučnosť:
50 – 60 Hz

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Strieborná

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Rozmery

Výška 36,8 cm
Šírka 53,1 cm
Hĺbka 37 cm

Typ

Typ Teplovzdušná

Vlastnosti

Objem 36 l
Príkon 1 500 W
Min. teplota 90 °C
Max. teplota 230 °C

Funkcie

Funkcie Časovač
Programy rúry Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev

Príslušenstvo

Príslušenstvo Grilovacia mriežka, Grilovací ražeň, Plech
Kód:  ARDMT784
Produktové číslo:  6236X

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16