Obnoviť stránku

ARDES 4P08

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ARDES 4P08

Ste nútení si prikurovať? V tom prípade pre vás máme toto dizajnovo podarené riešenie v podobe elektrického kúrenia od spoločnosti Ardes. Ponúka možnosť ako kúrenie, tak i funkciu ventilátora. Pri vykurovaní priestor je šetrný a nedochádza k vysúšaniu vzduchu a ani spaľovanie kyslíka. Vhodný je preto ako pre alergikov, tak pre astmatikov. Tato nová technologie v podobě PTC keramických topných článků představuje také vytápění s významnou úsporou energie. Vďaka svojmu modernému vyhotovenie zaiste zapadne do akéhokoľvek interiéru. Zařízení disponuje úctyhodným výkonem 1500 W a hodí se do místností s rozlohou 45 m3. Na výber máte z dvoch výkonnostných stupňov (eko a komfort).

kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné ohrievač za skvelú cenu s funkciou letný ventilátor bez ohrevu
  • Pro místnost s rozlohou do 45 m3
  • Jednoduchá manipulácia (integrované držadlo)
  • Nastaviteľný termostat
  • Keramické výhrevné články (efektívnejší ohrev s menšou spotrebou energie až o 30%)
  • Oscilácia 90 °

Dôležitá je aj bezpečnosť

Po stránke bezpečnosti je tu prítomná ochrana proti prevrhnutiu, ochrana proti prehriatiu a kontrolka zapnutia, ktoré vždy jasne dáva informáciu o zapnutom stave. Zaiste poteší možnosť 90 ° oscilácie, ktorá celý dej ohrevu alebo cirkulácia miestnosti zefektívňuje na maximum. Behom pár krátkych chvíľ budete pekne v teplúčku. Vďaka svojim kompaktným rozmerom, integrovanému držadlu a nízkej hmotnosti s ním dá veľmi dobre manipulovať.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vykurovací výkon 1 500 W
Počet stupňov výkonu 2

Funkcie

Funkcie Poistka proti prevrhnutiu, Poistka proti prehriatiu
Kód:  ARDTOP24
Produktové číslo:  4P08

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09