Obnoviť stránku

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless

4,2 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
359,90 €

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless

Herné slúchadlá SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless vám poskytnú akusticky presný zvukový zážitok

Pustite sa po hlave do hernej akcie a nenechajte si ujsť ani najmenšie šuchnutie či šelest protihráča. Prémiové herné slúchadlá SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless sú osadené úplne novými zvukovými meničmi v Hi-Fi kvalite, ktoré ponúknu doposiaľ nepoznanú reprodukciu. Spoločnosť SteelSeries taktiež vyvinula novú generáciu aplikácie Sonar Audio na detailné ovládanie všetkých funkcií. Tiež poteší malý ovládací box s OLED displejom na ľahké zapojenie kabeláže od rôznych zdrojov zvuku. A výdrž batérie? Tá je skvelých 44 hodín a v rámci balenia nájdete aj náhradnú batériu, takže výpadok zvuku sa stlačí len na pár okamihov.

40 mm
Veľkosť meničov

Bezdrôtové
Rozhranie

Až 44 hodín
Výdrž batérie

Náhlavné slúchadlá SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless s ClearCast mikrofónom 2. generácie

Vzhľadom na fakt, že komunikácia je absolútne kľúčová pri kooperatívnom hraní, bol pri náhlavných slúchadlách kladený dôraz na mikrofón. ClearCast mikrofón 2. generácie ponúka bidirekcionálnu charakteristiku, ktorú používajú tímy Formule 1. Nová generácia herných slúchadiel SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless využíva umelú inteligenciu, reprodukuje čistý hlas a prostredníctvom aplikácie Sonar Audio je možné nastaviť potlačenie okolitých rušivých elementov v pozadí, ako je stlačenie klávesnicu, hučanie počítačových ventilátorov a mnohé ďalšie.

Mimoriadne pohodlný hlavový most

Dlhé herné seansy so slúchadlami Arctis Nova Pro Wireless vám spríjemní systém ComfortMAX, s unikátnym prispôsobením sa akémukoľvek tvaru a veľkosti hlavy. Univerzálnosť reprezentuje napríklad výšková staviteľnosť, otočné náušníky, flexibilný hlavový pásik, pohyblivé závesy a prémiová oceľová konštrukcia s PVD pokrytím.

Externý ovládací box

Externý box obsahuje dva USB-C vstupy, linkový vstup aj výstup na ľahké zapojenie zdrojov zvuku. Na boxe sa ďalej nachádza OLED displej a otočný ovládač pre nastavenie parametrov slúchadiel SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless. V rámci boxu sa taktiež nachádza pozícia pre nabíjanie dodávanej batérie.

Hráčske slúchadlá SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless ponúknu dokonalý priestorový zvuk

Výsledkom dokonalého dizajnu je, že vám hráčske slúchadlá Arctis Nova Pro Wireless ponúknu neuveriteľný, až 360° priestorový zvuk. Vďaka tomu môžete počuť každý dôležitý krok, prebitie alebo pohyb nepriateľa. Prevezmite kontrolu nad headsetom SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless v aplikácii Sonar Audio a využite benefity rôznych ekvalizérov.

Pokročilé herné vnemy

Užite si kvalitný herný zvuk zo slúchadiel Arctis Nova Pro Wireless vďaka novému prevodníku ESS Sabre Quad-DAC, ktorý dosahuje o 78 % čistejší signál s mimoriadne nízkou úrovňou šumu a skreslenia.

Bezdrôtové slúchadlá cez hlavu SteelSeries má skvelú konektivitu

Bezdrôtové slúchadlá cez hlavu SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless ponúka kompatibilitu pre PC, PS4/PS5, Nintendo Switch, Mac a pochopiteľne aj s mobilmi alebo tabletmi. A vďaka už spomínanému externému boxu je možné súčasne káblom pripojiť napríklad PC aj PS5 a konkrétny zdroj zvuku prepínať podľa aktuálnej potreby.

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Na uši
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie Hi-Res audio, Priestorový zvuk 7.1

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 40 000 Hz
Citlivosť 93 dB/mW
Impedancia 38 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Vysúvací
Frekvencia od 100 Hz
Frekvencia do 10 000 Hz
Citlivosť -38 dB
Impedancia 2 200 Ohm

Batéria

Maximálna výdrž batérie 44 h
Nabíjanie akumulátora USB-C

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 1 144 g
Kód:  MX0601b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  61520
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04