Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ARCTIC Z2 Pro čierny

4,7 27 hodnotení

ARCTIC Z2 Pro čierny

Na prácu aj zábavu

Ste vášnivým počítačovým hráčom alebo len potrebujete pracovať s niekoľkými otvorenými programami naraz? Praktický držiak dvoch monitorov, ktorý sa jednoducho pripevní k vášmu stolu, je ideálnym prostriedkom pre maximálny zážitok z hrania alebo efektívnu prácu. Navyše držiak obsahuje USB hub so štyrmi USB portami, ktoré budete mať vždy po ruke.

Kľúčové vlastnosti

  • Úspora miesta
  • Inteligentný káblový manažment
  • Jednoduché pripevnenie k stolu
  • USB 3.0 hub na jednoduché pripájanie periférií
  • Skvele nastaviteľná poloha monitorov

Praktický pomocník

Tento praktický držiak je skvele prispôsobený na jednoduché pripojenie dvoch monitorov tak, aby ste maximálne ušetrili miesto, ktoré budú zaberať. Vďaka šikovne vyvinutému systému držania monitorov, bude jedinou súčasťou zaberajúce miesto na vašom stole, centrálna časť držiaku. Na tejto časti sú umiestnené štyri USB 3.0 porty, ktoré môžete využiť na pripojenie rôznych periférií alebo nabíjanie mobilného telefónu. Súčasne ramená držiace monitory, umožňujú elegantne ukryť káble tak, aby ste v nich mali poriadok.

Zdravé pohodlie

Nesprávna poloha pri sledovaní monitora môže spôsobovať nepríjemné bolesti hlavy, krku a chrbta. Skvelý systém, umožňujúci maximálnu polohovateľnosť, zabezpečí, že budete mať vždy ideálnu polohu na sledovanie monitorov. Nenechajte si ničiť vaše zdravie, pracujte a hrajte najpohodlnejšie ako je to možné.

Parametre a špecifikácia:

Ergonómia:
Náklon: +/- 15°
Natočenie: 180°
Rotácia: 360°

VESA štandard:
75/100 mm

Maximálna váha monitoru:
10 kg pre každé rameno (celkom 20 kg)

Veľkosť LCD:
13 "- 27"

Maximálna hrúbka dosky:
90 mm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Určenie Na hranu stola
Počet ramien 2 x

Vlastnosti

Min. veľkosť monitora 13 "
Max. veľkosť monitora 27 "
Náklon +/- 15°
Náklon 360 °

Vybavenie

Vlastnosti a výbava USB Hub
Kód:  CB219g1a
Produktové číslo:  ORAEQ.MA012EU-GBA01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14