Obnoviť stránku

ARCTIC MX-4 Thermal Compound (4g)

4,9 993 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ARCTIC MX-4 Thermal Compound (4g)

Teplovodivú pastu potrebuje každý procesor a hlavne ten pretaktovaný

Špeciálna teplovodivá pasta bez metalických častíc zaručuje vynikajúci odvod tepla medzi procesorom a chladičom, čím zlepšuje stabilitu a spoľahlivosť počítača. Svojimi parametrami a použitým materiálom minimalizuje nevodivosť a maximalizuje účinnosť chladiča. Navyše vďaka absencii kovových častíc nespôsobí skrat alebo vážnejšie poškodenie počítača pri styku s elektrickými kontaktami.

Snadné nanesení

Ľahké nanesenie


Pasta je účinná až 8 let

Pasta je účinná až 8 rokov

Vysoká účinnosť

Ďalšou výhodou oproti silikónovým a kovovým pastám je vysoká životnosť a účinnosť pasty. Nie je teda nutné tak často nanášať pastu znova na zachovanie jej účinnosti, táto pasta vydrží s rovnakými vlastnosťami až osem rokov. Teplovodivú pastu možno použiť na akýkoľvek procesor, grafický procesor alebo čipset. V tube sa nachádzajú 4 gramy pasty, ktorá sa aplikuje priamo na procesor v mieste, kde na neho dosadá chladič. Celá tuba vystačí na niekoľko použití.


Parametre a špecifikácie:

Tepelná vodivosť:
8.5 W/(mK)

Viskozita:
870 poise

Hustota:
2,5 g/ml

Hmotnosť:
4 g

Kód:  CA082d
Produktové číslo:  ORACO-MX40001-BL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01