Obnoviť stránku

ARCTIC CLEAN - Cleaning kit 2x30ml

4,9 25 hodnotení

ARCTIC CLEAN - Cleaning kit 2x30ml

Čistiaca sada zložená z dvoch fľaštičiek vám uľahčí prácu pri odstraňovaní starej teplovodivej pasty CPU. Stačí naniesť tekutinu ArctiClean 1 Thermal Material Remover, ktorá šetrne teplovodivú pastu rozpustí. Zvyšky potom ľahko odstránite papierovým obrúskom. Druhá fľaštička ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier obsahuje ošetrujúce látky, ktoré zabránia rozožieraniu a korózii medených a hliníkových častí.

Vlastnosti čistiacej sady ARCTIC CLEAN

  • Jednoduché odstránenie starej teplovodivej pasty z CPU
  • Prvá fľaštička pre rozpustenie pasty
  • Druhá pre ošetrenie povrchu proti korózii a rozožieraniu

ArctiClean 1 Thermal Material Remover

Unikátna kombinácia netoxických biologicky odbúrateľných rozpúšťadiel pre emulgáciu termických mazív alebo tepelných podložiek. Špeciálny roztok na báze citrusov a sóje zodpovedá a mnohokrát aj prevyšuje účinnosť nebezpečných rozpúšťadiel.

ArctiClean 2 Thermal Surface Purifier

Obsahuje katiónové povrchovo aktívne látky, ktoré kompletne odstránia všetky zvyšky a ošetria povrch CPU, na ktorý možno potom aplikovať nové tepelné mazivo. Okrem toho obsahuje pokročilé látky zabraňujúce korózii medi a hliníka, čo vedie k lepšiemu kontaktu medzi povrchom a pastou.

 
Kód:  CA091
Produktové číslo:  ACN-60ML
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17