Obnoviť stránku

My Arcade Cabinet - Asteroids

4,6 17 hodnotení
411,90 €

My Arcade Cabinet - Asteroids

Pre milovníkov retro hier je tu pripravená herná konzola Arcade1Up Arcade Cabinet – Asteroids. Hracia konzola prináša štyri predinštalované kultové arkádové hry: Asteroids, Major Havoc, Lunar Lander and Tempest. Na hranie nemusíte používať mince, proste si len užijete hranie či už doma, na internáte alebo napríklad v práci. Hracia konzola Arcade1Up je vybavená 17“ farebným displejom a je vyzdobená originálnym umeleckým štýlom týchto ikonických hier. Nechýba ani pôvodné nastavenie joysticku spolu s ovládacími tlačidlami. Užite si nekonečné hodiny hrania.

Kľúčové vlastnosti hernej konzoly Arcade1Up Arcade Cabinet – Asteroids

  • Herná konzola Arcade1Up obsahuje 4 predinštalované retro hry
  • Disponuje 17“ farebným displejom
  • Retro zážitok umocňuje originálny umelecký štýl
  • Nechýba ani pôvodné nastavenie joysticku spolu s ovládacími tlačidlami
  • Oceníte voľbu hrania v stoji alebo v sede
  • Herná konzola Arcade1Up je určená pre jedného alebo dvoch hráčov

Konzola Arcade1Up umožňuje hranie v sede aj v stoji

Klasický zvislý dizajn retro hernej konzoly Arcade1Up je ideálny na hranie v stoji. Ak vás po dlhých hodinách hrania budú bolieť nohy, môžete pokračovať v sede na stoličke. Výrobca zvolil výšku konzoly, ktorá je ideálna pre obe pozície. Herná konzola Arcade1Up disponuje joystickom a ovládacími tlačidlami pre dvoch hráčov. Môžete tak hrať sami aj s kamarátmi. Zaiste oceníte možnosť nastavenia zvuku.

Hracia konzola obsahuje štyri predinštalované hry

Medzi predinštalované hry patria Asteroids, Major Havoc, Lunar Lander and Tempest. Hry prinášajú arkádový zážitok, ale aj kombináciu rýchlosti reflexov, taktiky a zručností. Cestujte do vesmíru a nenechajte sa zasiahnuť asteroidmi. V tejto vesmírnej strieľačke si otestujete vaše reflexy a zameriavacie schopnosti. Usporiadajte turnaj, kto vydrží vo vesmíre najdlhšie.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ konzoly Retro

Mechanika/pamäťový slot

Typ mechaniky/slotu Bez mechaniky

Hry

Počet hier (predinštalovaných) 4

Obsah balenia

Obsah balenia Predinštalované hry

Rozmery a hmotnosť

Šírka 64 cm
Výška 121 cm
Hmotnosť 29 000 g

Farba

Farba Čierna
Kód:  MYAc01
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5056101354165

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04