Obnoviť stránku

AQUA CREST ECF-7007

4,6 18 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,59 €

AQUA CREST ECF-7007

Pre filtračné kanvice vám príde vhod filtračná patróna AQUA CREST AQK-07. Zvládne prefiltrovať 150 litrov vody. Pre najlepšie účinky výrobca odporúča výmenu každý mesiac. Filtračná patróna AQUA CREST zlepšuje kvalitu vody pomocou pokročilej technológie na báze kokosového aktívneho uhlia a iónomeničovej živice.

Kľúčové vlastnosti filtračnej patróny AQUA CREST AQK-07

  • Pre filtračné kanvice využijete filtračnú patrónu AQUA CREST
  • Zvládne prefiltrovať 150 litrov vody
  • Výrobca odporúča výmenu každý mesiac
  • Filtračná patróna AQUA CREST je vybavená certifikáciou voči chlóru aj ťažkým kovom

Filtračná patróna sa pýši certifikátmi

Pri filtračnej patróne sú dôležité jej parametre. Tie vám zaistí pri filtračnej patróne AQUA CREST certifikácia TÜV pre efektívnu redukciu chlóru, ťažkých kovov a ďalších látok kontaminujúcich vodu. Tak bude mať vaša prefiltrovaná voda tú najvyššiu kvalitu.

Kompatibilné kanvice:
Brita Maxtra a ďalšie produkty Brita; Dafi Unimax, PearlCo Unimax, AmazonBasics, Aquaphor Maxfor, ANNA Duomax, Lauson a MAVE; Kávovar Bosch Tassimo TAS5542GB, TAS6515GB & TAS8520GB, rýchlovarná kanvica Russell Hobbs Brita Purity, varné kanvice Morphy Richards a Breville; a ďalšie


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Počet kusov 1 ks
Kapacita filtra 150 l
Kód:  AQF003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ECF-7007

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08