Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AQ Tango 91 čierny

4,2 4 hodnotení
92,90 €

AQ Tango 91 čierny

Centrálny reproduktor AQ Tango 91 vhodný pre viackanálové systémy domáceho kina

Kompaktný centrálny reproduktor AQ Tango 91 od renomovaného českého výrobcu sa stane skvelým doplnkom každého moderného interiéru. O špičkový a vyvážený zvuk sa postará stredový výškový reproduktor, ktorý dopĺňajú dva stredobasové meniče zaisťujúce výbornú dynamiku hlbokých tónov. Ide o tzv. konfiguráciu D´Appolito, ktorá je v tomto smerovom usporiadaní ideálna na počúvanie v obývacích izbách.

Kvalitné spracovanie od českého výrobcu

Minimalistický vzhľad reproduktora AQ Tango 91 dopĺňajú použité kvalitné materiály vrátane výškového reproduktora od rešpektovanej dánskej firmy VIFA. Avšak reproduktor ako taký pochádza z originálnej českej výroby, vďaka čomu výrobca garantuje mnohoročnú spokojnosť s fungovaním.

Vysoká zvuková kvalita reproduktora AQ Tango 91

Výškový reproduktor má 1“ textilnú kalotu, dva stredobasové meniče sú ďalej osadené papierovou membránou uloženou na gumovom závese v oceľovom koši. Môžete sa tak tešiť na skutočne vierohodnú reprodukciu ľudského hlasu pri sledovaných filmoch na domácom kine. Rovnako oceníte uzavretú ozvučnicu s odnímateľným krycím rámčekom.

Reproduktor AQ Tango 91 a kľúčové vlastnosti

  • Dvojpásmová centrálna reprosústava
  • Šumový výkon 60 W, hudobný výkon 120 W
  • Vynikajúci zvukový efekt najmä pri filmových dialógoch a reprodukcii ľudského hlasu
  • Vhodný aj pre montáž na stenu

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Pasívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia Reproduktorové svorky

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 8 Ohm

Rozmery soundbaru

Šírka 36,8 cm
Hĺbka 9,7 cm
Výška 13,6 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 3,3 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  AQU003d1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0t91
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01