Obnoviť stránku

AQ M3

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AQ M3

Integrovaný zosilňovač AQ M3 zaujme svojou precíznou konštrukciou, vysokou spoľahlivosťou a čistým dizajnom. Vďaka svojim rozmerom sa hodí nielen do každej domácnosti pre televízor či PC, ale aj do škôl, zasadacích miestností, múzeí, reštaurácií a pod. 
Na čelnom paneli sú umiestnené dva ovládacie prvky: prepínanie vstupov a multifunkčné ovládanie hlasitosti, korekcie, vyváženie kanálov a prechodu do pohotovostného režimu. Ďalej tu nájdete displej, ktorý presvitá cez čiastočne transparentný čelný panel a informuje o zvolenom vstupe, hlasitosti, korekciách atď. 
V zadnej stene zosilňovača sa nachádzajú štyri analógové stereofónne vstupy, svorky pre zapojenie stereofónnych reproduktorov, hlavný vypínač 230 V, poistka a konektor pre napájací kábel. Zosilňovač má vlastné ochranné obvody a vďaka pasívnemu chladeniu neruší svojou prevádzkou okolie.
Parametre a špecifikácie:
Zvukové charakteristiky:
výkon zosilňovača: 2× 50 W pri 4 ohmoch
citlivosť: 250 mV
odstup signál/šum: 80 dB
Pripojenie:
4× analógový vstup (RCA (cinch))
výstup na jeden pár stereofónnych reproduktorov
Dizajn:
Farba: čierna
rozmery: 190×70×275 mm (Š×V×H)
hmotnosť: 3 kg

Kód:  AQU010
Produktové číslo:  AQ M3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06