Obnoviť stránku

AQ Kentaur 655 MK II

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
648,90 €

AQ Kentaur 655 MK II

Stĺpová reprosústava AQ Kentaur 655 MK II s výkonom až 250 W

Ste vyznávačom kvalitnej zvukovej reprodukcie a chcete ozvučenie, ktoré si budete užívať stále dookola? V tom prípade využite našu skvelú ponuku na trojpásmové stĺpové reproduktory AQ Kentaur 655 MK II s bassreflexom od spoločnosti AQ. Kentaur 655 MK II ponúka vynikajúci pomer ceny a výkonu. Môžete ich umiestniť až úplne k stene, pretože bassreflex smeruje dopredu. Zaiste oceníte mohutné basy a nadčasový čierny dizajn, ktorý sa len tak neopozerá.

Kvalitné spracovanie od českého výrobcu

Pri výbere použitých materiálov sa kladie dôraz na ich kvalitu, aby bol výsledok čo najlepší. Korpus reproduktorov AQ Kentaur 655 MK II je vyrobený z pevných MDF panelov so sendvičovým čelom. Vnútorný priestor je vystužený a zatlmený, aby nedochádzalo k rezonanciám. Výhybka vlastnej konštrukcie sa vyvíja vždy pre daný typ reprosústav, aby zladenie celej reprosústavy bolo čo najlepšie. Všetky vnútorné spoje reproduktorov AQ Kentaur 655 MK II sú spájkované za tepla, dosiahne sa tak dlhá životnosť a spoľahlivosť. Výškový reproduktor je od rešpektovanej dánskej firmy VIFA, ale kompletná výroba reprosústav pochádza z originálnej českej výroby.

Vysoká zvuková kvalita reproduktorov AQ Kentaur 655 MK II

Reprosústava AQ Kentaur je osadená novým 1“ neodymovým výškovým reproduktorom Vifa, o stredné pásmo sa stará 5“ stredový reproduktor s membránou z polypropylénu, ktorá poskytuje vynikajúcu dynamiku. Najnižšie hlboké tóny vykreslia dva 8“ basové reproduktory s polypropylénovou membránou. Sú zárukou veľmi dynamických, plných ale zároveň presných a detailných basov. Zvukovod je novo optimalizovaný pre túto reprosústavu. Kentaur 655 MKII disponuje skrutkovacími pozlátenými pripojovacími terminálmi, ktoré umožňujú jednoduché aj Bi-wire zapojenie. Výsledok je výborný, verný zvuk a podanie priestoru spolu s pevným basovým základom.

Reproduktory AQ Kentaur 655 MK II a kľúčové vlastnosti

  • Trojpásmová stĺpová reprosústava
  • Šumový výkon 120 W, hudobný výkon 250 W
  • Pevná konštrukcia z MDF
  • Nový neodymový výškový reproduktor Vifa
  • Dva basové 8“ reproduktory s polypropylénovou membránou
  • Reprosústava je vhodná pre každý typ hudby aj pre domáce kino
  • Pozlátený skrutkovací pripojovací terminál

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Pasívna

Pripojenie

Typ pripojenia Reproduktorové svorky

Charakteristika

Frekvencia do 30 000 Hz
Impedancia 8 Ohm
Počet pásem 3-pásmové

Rozmery soundbaru

Šírka 26 cm
Hĺbka 89 cm
Výška 30,5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 19,9 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna
Kód:  AQK005y
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Kentaur 655 MK II
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06