Obnoviť stránku

AQ Kentaur 303

4,7 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
159,90 €

AQ Kentaur 303

Regálové reproduktory AQ Kentaur 303 s celkovým výkonom 120 W sú vhodné na stereo počúvanie a viackanálové systémy domáceho kina

Dvojpásmová reproduktorová sústava AQ Kentaur 303 od renomovaného českého výrobcu sa stane skvelým doplnkom každého moderného interiéru. O výborný zvuk, ktorý rozohrá každý nástroj v nahrávke sa postará stredobasový menič s priemerom 6“ zaisťujúci dynamiku stredného pásma a hĺbku basových tónov. Čisté výšky zahrá výškový menič dánskeho výrobcu Vifa. Bassreflexový vývod je na prednej stene a umožňuje tak umiestnenie reprosústavy do blízkosti steny.

Kvalitné spracovanie od českého výrobcu

Skriňa reprosústavy AQ Kentaur 303 je vyrobená z pevného MDF materiálu a poctivo zatlmená, aby bol výsledný zvuk čo najlepší. Môžete tak naplno využiť celý výkon reprosústavy. Povrch je pokrytý odolnou štruktúrovanou fóliou verne imitujúcou drevo. Výhybka vlastnej konštrukcie je vyvinutá vždy pre daný typ reprosústav, aby zladenie celej reprosústavy bolo čo najlepšie. Výroba prebieha v moravskej Červenke v modernom závode s dlhoročnou tradíciou.

Vysoká zvuková kvalita reproduktora AQ Kentaur 303

Zvuk reprodukuje 6“ stredobasový reproduktor s alumíniovou membránou, ktorá poskytuje vynikajúcu dynamiku vďaka nízkej hmotnosti a veľkej tuhosti. Výškový reproduktor značky VIFA s neodymovým magnetom a textilnou kalotou doplnia vysoké tóny. Výhybka je prepojená metódou D2D a všetky vnútorné spoje reproduktora AQ Kentaur 303 sú spájkované, čím sa zaisťuje nenarušený prenos signálu a dlhá životnosť. Dokonalosť výsledného zvuku je tak zaistená.

Reproduktory AQ Kentaur 303 a kľúčové vlastnosti

  • Dvojpásmový regálový reproduktor
  • Výkon až 120 W
  • Vynikajúci zvuk vďaka originálnej konštrukcii
  • AQ Kentaur 303 sú vhodné aj na montáž na stenu
  • Čierne vyhotovenie
  • Český výrobok


  

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Pasívna

Pripojenie

Typ pripojenia Reproduktorové svorky

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 8 Ohm
Počet pásem 2-pásmové

Rozmery soundbaru

Šírka 20 cm
Hĺbka 21,7 cm
Výška 32,5 cm

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna
Kód:  AQK005x1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Kentaur 303
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06