Obnoviť stránku

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 02 blue

4,5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 02 blue

Užite si slobodu počúvania s týmito bezdrôtovými slúchadlami od Approxu. Pomocou bluetooth je možné ich pripojiť k vášmu inteligentnému telefónu, tabletu, notebooku aj ďalším zariadeniam. Disponujú tlačidlami na prijímanie hovorov i prepínanie hudby. Ich nízka váha a originálny dizajn vás uchvátia. Výdrž je až 10 hodín a dajú sa dobiť aj cez Micro USB port, t. j. napríklad cez vašu Power Bank.

Päť dôvodov pre kúpu

  • Bezdrôtové (bluetooth)
  • Výdrž až 10 hodín
  • Multifunkčné tlačidlá
  • Modrá farba
  • Možnosť skladania

Perfektné počúvanie

 

    Vďaka bezdrôtovému systému už nebudete musieť riešiť, čo so zamotaným drôtom. Elegantná modrá farba a perfektný dizajn oslní aj vašich kamarátov. Slúchadlá obopínajú uši a sú veľmi príjemné, nič tak nebude brániť vášmu komfortnému počúvaniu. Multifunkčnými tlačidlami môžete prijímať hovor, preskakovať pesničky, zosilňovať hlasitosť a pod. Oceníte aj možnosť zložiť slúchadlá do praktickejšieho tvaru.

    Skvelé parametre

     

      Bluetooth dosahuje až do vzdialenosti desiatich metrov, nemusíte sa tak báť, že by vám hudba zrazu prestala hrať. S výdržou až 10 hodín sa vám nestane, aby sa vám slúchadlá cez deň vybili. Ak náhodou áno, stačí ich jednoducho nabiť v Power Bank alebo nabíjačke. Pomocou 3,5 mm jacku slúchadlá ľahko pripojíte ku všetkým zariadeniam, ktoré nemajú bluetooth. Môžete tiež nahrávať zvuk pomocou vstavaného mikrofónu.

       

      Parametre a špecifikácia

      Farba

      Farba Modrá
      Kód:  MK056c2
      Produktové číslo:  APPHSBT02LB

      Na vašom súkromí nám záleží

      My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

      Viac informácií
      Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
      P-DC1-WEB14