Obnoviť stránku

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 white

2,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Approx Bluetooth 3.0 Street Headset 01 white

Užite si slobodu počúvania s týmito bezdrôtovými slúchadlami od approx. Pomocou bluetooth je možné pripojiť k vášmu šikovnému telefónu, tabletu, notebooku aj ďalším zariadeniam. Disponujú tlačidlami pre prijímanie hovorov i prepínaním hudby. Ich ľahká váha a originálny dizajn vás uchváti. Výdrž je až 10 hodín a idú dobiť aj cez microUSB port, tj. Treba cez vašu POWERBANK.

Päť dôvodov ku kúpe

  • Bezdrôtové (Bluetooth)
  • Výdrž až 10 hodín
  • multifunkčné tlačidlá
  • biela farba
  • možnosť skladania

perfektné počúvanie

    Vďaka bezdrôtovému systému už nebudete musieť riešiť, čo sa zamotanými drôtom. Elegantná biela farba a perfektný dizajn oslní aj vaše kamarátmi. Slúchadlá obopínajú uši a sú veľmi príjemná, nič tak nebude brániť vášmu komfortnému počúvania. Multifunkčnými tlačidlami môžete prijímať hovor, preskakovať pesničky, zosilňovať hlasitosť atp. Oceníte aj možnosť zložiť slúchadlá do praktickejšieho tvaru.

    skvelé parametre

      Bluetooth dosahuje až do vzdialenosti desiatich metrov, nemusíte sa tak báť, že by vám hudba zrazu prestala hrať. S výdržou až 10 hodín sa vám nestane, aby sa vám slúchadlá cez deň vybili. Ak snáď áno, stačí ich jednoducho nabiť v powerbance alebo nabíjačke.Pomocou 3,5mm jacku slúchadlá ľahko pripojíte ku všetkým zariadeniam, ktoré nemajú bluetooth.Môžete tiež nahrávať zvuk pomocou vstavaného mikrofónu.

      Parametre a špecifikácia

      Farba

      Farba Biela
      Kód:  MK056c
      Produktové číslo:  APPHSBT01W

      Na vašom súkromí nám záleží

      My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

      Viac informácií
      Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
      P-DC1-WEB11