Obnoviť stránku

Apple Pencil (1st Generation)

4,8 111 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
117,90 €

Apple Pencil (1st Generation)

Chcete si uľahčiť prácu s dotykovým zariadením a efektívne pracovať? Dotykové pero Apple síce nedokáže vykonávať gestá založené na dotyku viacerými prstami súčasne, na rozdiel od použitia prsta je však veľmi presné. Jeho aktívna technológia podporuje rozšírené funkcie, ako je Bluetooth a Palm rejection, ktoré môžu byť použité nielen na ovládanie dotykového prístroja, ale aj na podpisovanie elektronických dokumentov, grafickú prácu a ďalšie úkony. Ak chcete využiť doplnkové funkcie, je nutná batéria. Pravidelné dobitie realizujete prostredníctvom konektora Lightning. Stylus Apple je profesionálnym nástrojom na prácu na dotykovom zariadení.

Dotykové pero (stylus) Apple Pencil (1st Generation) PLA

Kľúčové prednosti dotykového pera Apple Pencil (1st Generation)

  • Aktívna dotykové pero Apple vám poskytne presnejšie ovládanie dotykového zariadenia
  • Opätovné dobitie vykonáte pomocou Lightning
  • Stylus na tablet
  • Bude si rozumieť s operačným systémom iOS
  • Na výrobu hrotu bol vybraný kvalitný materiál, akým je plast
  • Na ešte väčší používateľský zážitok nechýba ani funkcia palm rejection
  • Jednoduché pripojenie k zariadeniu umožňuje Bluetooth

Stylus Apple zaistí komfortný pocit pri práci

Dotykové pero Apple komunikuje s prístrojmi s kapacitným displejom, ako je tablet, a úplne presne zvládne napodobňovať prácu na klasickom papieri. Využíva operačný systém iOS. Stylus má špičku z vysoko kvalitného materiálu, ako je plast.

Dotykové pero (stylus) Apple Pencil (1st Generation) ...

Veľkosť vhodná aj na cesty

Pri používaní stylusu Apple vám pôjde práca pekne od ruky. Viac priestoru na kreativitu poskytne funkcia palm rejection,ktorá vám umožní položiť dlaň priamo na obrazovku a tá bude aj naďalej reagovať len na stylus. Na pripojenie k zariadeniu slúži technológia Bluetooth.

Model tabletu:

iPad 10,9" 2022 (10, generace), iPad 9,7" 2018 (6, generace), iPad Air 10,5" 2019 (3, generace), iPad Mini 7,9" 2019 (5, generace), iPad Pro 10,5", iPad Pro 12,9" 2017 (2, generácia), iPad (9, generácie), iPad (8, generácie) a iPad (7, generácie)

Značka tabletu:

Apple

Parametre a špecifikácia

Určenie

Zariadenie Tablet
Kompatibilita iOS
Značka tabletu Apple
Model tabletu iPad 10.9" 2022 (10. generace), iPad 9.7" 2018 (6. generace), iPad Air 10.5" 2019 (3. generace), iPad Mini 7,9" 2019 (5. generace), iPad Pro 10.5", iPad Pro 12.9" 2017 (2. generácia), iPad (9. generácie), iPad (8. generácie), iPad (7. generácie)

Hrot

Technológia Aktívna
Materiál Plast

Vlastnosti

Funkcie Bluetooth, Palm rejection

Spôsob nabíjania

Pripojenie Lightning
Kód:  JA905l12
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MQLY3ZM/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13