Obnoviť stránku

APOTHECARY87 Beard Kit

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

APOTHECARY87 Beard Kit

Kúpte sebe alebo svojim blízkym darčekovú sadu na fúzy Beard Kit od značky Apothecary87, ktorá sa perfektne postará o vaše fúzy.   Sada obsahuje tri olejčeky s vanilkou a mangom vo svojom originálnom zložení a jeden hrebienok na perfektnú úpravu fúzov. S kozmetikou Apothecary87 budete mať fúzy, o ktorých ste vždy snívali. Skvelý vyživujúci olej na fúzy Original Recipe od kvalitnej značky Apothecary87 sa postará o vaše fúzy i pokožku pod nimi. Hĺbkovo vyživuje, zjemňuje, hydratuje fúzy a podporuje ich rast. Pokožku pod fúzmi upokojuje, sťahuje začervenanie a podráždenie a bojuje proti svrbeniu. Má decentnú mužnú vôňu, ktorá neurazí žiadneho muža ani ženu. Olejčeky na fúzy Apothecary87 sa o vaše fúzy a pokožku starajú ako sa patrí a nikdy vás nezradia.

Kľúčové vlastnosti oleja na fúzy Apothecary87

  • Vyživuje a hydratuje fúzy aj pokožku pod nimi
  • Podporuje rast fúzov a zrýchľuje ho
  • Olej Original Recipe upokojuje pokožku a bojuje proti podráždeniu
  • Má príjemnú decentnú vôňu
  • Olej na fúzy Apothecary87 znižuje svrbenie pokožky

Použitie:
Nakvapkajte niekoľko kvapiek oleja do dlaní a vmasírujte do celej dĺžke fúzov i do pokožky. Potom fúzy rukami vyhlaďte.

Zloženie:
Vitis vinifera (grape) seed oil, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, parfum (fragrance), pogostemon cablin (patchouli) oil, tocopheryl acetate, santalum spicata (sandalwood) wood oil,broswellia carterii oil, citronellol, pelargonium graveolens flower oil, linalool, geraniol, limonene, butylphenyl methylpropional, benzyl alcohol, benzyl benzoate, benzyl salicylate, alpha-isomethyl lonone, eugenol, citral.

Hrebeň na fúzy Apothecary87 The Man Club

Hrebienok na pohodlnejšie rozčesávanie fúzov, bez zbytočného ťahania. Hrebeň od značky Apothecary87 je z veľmi odolného dreva v elegantnom vyhotovení a s vypáleným logom The Man Club. Úprava fúzov vďaka nemu bude ľahšie a ani trošku bolestivá, pretože perfektne rozčeše fúzy bez ťahania a strapatenia. Hrebienok možno použiť aj na vlasy.

Kľúčové vlastnosti hrebeňa na fúzy Apothecary87

  • Elegantný minimalistický dizajn s vypáleným logom
  • Hrebeň je z vysoko odolného dreva
  • Apothecary87 hrebienok na fúzy ľahko rozčesáva fúzy aj vlasy
  • Upraví fúzy bez nepríjemného ťahania

Použitie:
Hrebeň používajte ako klasický hrebeň. Rozčešte s ním svoje fúzy a upravte do požadovaného tvaru. Hrebene sú na fúzy oveľa lepšie ako kefy, pretože češú fúzy iba jedným smerom a tým bojujú proti ťahaniu.

Kód:  HOL322
Produktové číslo:  5060401130633

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12