Obnoviť stránku

APOGEE GROOVE

4,5 4 hodnotení

APOGEE GROOVE

Nechajte sa uniesť ľubozvučnými tónmi, ktoré vyčarí zariadenie Apogee Groove AD/DA. Jedna malá škatuľka dokáže vymodelovať každú notu do maximálneho detailu. Hudba vynikajúcej kvality, ktorá je pre tieto komponenty samozrejmosťou dokáže vykúzliť úsmev na tvári snáď každého.

Kľúčové vlastnosti

  • Hudobný prevodník v kvalite 24 bit/192 kHz
  • Úplná kompatibilita s produktmi Apple
  • LED podsvietenie kontrolu stavu hudobnej nahrávky
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie
  • Nechajte sa unášať krištáľovo čistým zvukom

Hudba z iného sveta

APOGEE GROOVE je škatuľka, ktorá dokáže zmeniť hudobný zvuk vášho zariadenia MAC na dokonalú a profesionálnu symfóniu tónov. Stačí len pomocou USB kábla prepojiť toto príslušenstvo s vaším počítačom alebo tabletom od spoločnosti Apple. Po zapnutí hudby vám budú do uší znieť z reproduktorov alebo slúchadiel nádherné tóny dozdobené mohutnými basmi, čistými výškami a dunivými hĺbkami.

Tento komponent vám môže zaručiť zvuk až v kvalite 24 bit/192 kHz. Rozšíri sa vám tiež škála možností pri používaní aplikácií iTunes, Spotify či Pandora. Určite vás poteší geniálne spracované farebné LED ukazovatele indikujúce stav a úroveň hudobnej nahrávky.

 
Kód:  APG05a
Produktové číslo:  GROOVE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07