Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apexel zoom objektív na smartfón 20-40x + tripod

4,0 6 hodnotení
77,90 €

Apexel zoom objektív na smartfón 20-40x + tripod

Teleobjektív 20 – 40×

pre telefón

Apexel prináša teleobjektív so statívom na použitie s mobilnými telefónmi. Využijete ho ako na fotografovanie, tak nahrávanie videí. Je skvelý na fotografovanie vody, pozorovanie vtákov, divokej zveri, ale aj na stretnutia na štadiónoch. Môžete ho využiť aj samostatne bez mobilného telefónu. Funguje ako vo vnútornom, tak vonkajšom prostredí.

Apexel

DĹŽKA

178 mm

ROZLÍŠENIE

HD

ZVÄČŠENIE

20 – 40×

Apexel

HD obraz s objektívom Apexel

Objektív Apexel vám poskytne plnofarebný obraz v HD kvalite bez tmavých rohov. Je vyrobený z leteckého hliníka a vysoko kvalitného optického skla. Šošovky objektívu minimalizujú akékoľvek odrazy, duchov i rozptýlené svetlo. Obraz zaostríte otočením zaostrovacieho krúžku.

Statív aj klipsa ako súčasť balenia

Teleobjektív Apexel je dodávaný s robustným statívom a univerzálnou kovovou klipsou. Ľahko ho tak pripojíte k mobilnému telefónu. Klipsa je vybavená gumou, aby nedošlo k poškriabaniu smartfónu. Objektív má celkovú dĺžku 178 mm, ľahko ho tak vezmete kamkoľvek so sebou.

Apexel
Apexel

Kľúčové vlastnosti
teleobjektívu Apexel

  • Teleobjektív Apexel je určený pre mobilné telefóny
  • Môžete ho používať aj samostatne
  • Jeho zväčšenie je 20 – 40-násobné
  • Fotografuje a natáča v HD kvalite
  • Dĺžka teleobjektívu je 178 mm
  • Je vyrobený z leteckého hliníka a vysoko kvalitného optického skla
  • Teleobjektív dostanete spolu so statívom a klipsou pre mobilný telefón
Kód:  APEXa7
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  20-40XJJ04

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11