Obnoviť stránku

Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 5 v 1

3,6 5 hodnotení
15,90 €

Apexel súprava objektívov na smartfón, mobily 5 v 1

Profesionálne objektívy

pre telefóny 

Objektívy Apexel sú vyrobené z profesionálneho filmového skla a kovu, čím sú minimalizované akékoľvek odlesky skiel. Táto súprava obsahuje 0,63× Wide objektív, 15-násobný makro objektív, 198° objektív s efektom rybieho oka, 2-násobný teleobjektív a polarizačný objektív. Objektívy ľahko pripevníte k mobilnému telefónu pomocou priloženej klipsy a získate tak profesionálne fotografie. Na prenášanie je priložená praktická taška.

Apexel

ZOOM

2/15

UHOL ZÁBERU

198°

POČET OBJEKTÍVOV

10×

Apexel
Apexel

2 a 15-násobné zväčšenie

Objektív pre mobilný telefón Apexel s 2 a 15-násobným zväčšením využijete najmä na priblíženie vzdialených objektov. Sú ideálne na koncerty, zápasy na štadiónoch, fotografovanie zvierat a miniatúrnych detailov. Ich použitím zvýšite optickú ohniskovú vzdialenosť mobilného telefónu na 15-násobok.

Efekt rybieho oka

Zachyťte okamihy z celkom iného uhla pohľadu pomocou širokouhlého objektívu Apexel so záberom 198°. Tento štýl fotografií je vhodný predovšetkým na zábery krajiny s naznačením zakrivenia Zeme.

Apexel
Apexel

Polarizačný objektív CPL

Polarizačný filter Apexel eliminuje nežiaduce odlesky, odstraňuje odrazené svetlo, nádherne prekreslí scénu, stmaví modré nebo, vyčistí farby a odstráni hmlistý opar. Získate kontrastné, farebné a sýte fotografie.

Širokouhlý objektív

Na široké zábery je v balení nachystaný objektív Apexel wide-angle. Teraz dostanete na svoje fotografie každú maličkosť, ktorú budete chcieť bez toho, aby ste museli fotografovať z väčšej diaľky.

Apexel
Apexel

Kľúčové vlastnosti
objektívov Apexel

  • Objektívy Apexel sú vyrobené z profesionálneho filmového skla
  • Minimalizujú akékoľvek odlesky
  • Súprava obsahuje dva teleobjektív, širokouhlý objektív, polarizačný objektív CPL a objektív s efektom rybieho oka
  • K mobilnému telefónu objektívy pripevníte pomocou priloženej klipsy
  • Na bezpečné uchovanie slúži prenosná taška
Kód:  APEXa2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  APL-DG5H

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17