Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Apexel flexible Tripod statív pre iPhone, Android & foto

4,4 8 hodnotení
23,90 €

Apexel flexible Tripod statív pre iPhone, Android & foto

Ministatív Apexel je flexibilný statív, ktorý oceníte najmä na šikmých alebo hladkých povrchoch. Vďaka jeho ohýbateľným nohám ho zafixujete kdekoľvek. Umožní vám tak robiť snímky a videá v rôznych uhloch. Pružné nohy ľahko omotáte napríklad okolo stromu alebo rúrok na bicykli pre natáčanie počas jazdy. Ministatív Apexel však funguje bezchybne aj ako mini stolný statív. Statív ľahko zložíte do prepravnej polohy.

Kľúčové vlastnosti ministatívu Apexel s odnímateľnými nohami

  • Ministatív Apexel funguje ako tripod aj monopod
  • Ohýbateľné nôžky zafixujú statív na šikmých aj hladkých povrchoch
  • Omotáte ho ľahko okolo plotu alebo stromu
  • Možno ho využiť aj ako stolový statív
  • S guľovou hlavou možno otáčať pod uhlom 360°
  • Zariadenie umiestnite do vertikálnej aj horizontálnej polohy
  • Ministatív Apexel je vhodný pre mobilné telefóny so šírkou od 7,1 do 10,4 cm
  • Po zložení vytvoríte selfie tyč

Guľová hlava s 360° otáčaním

Ministatív Apexel je vybavený guľovou hlavou pre mobilné telefóny, s ktorou môžete otáčať pod uhlom 360°. Otočením premeníte telefón ľahko z horizontálnej do vertikálnej polohy. Ministatív Apexel je vhodný pre mobilné telefóny so šírkou od 7,1 do 10,4 cm.

Selfie s ministatívom Apexel

Ministatív Apexel je vybavený 1/4 statívovým závitom pre umiestnenie kamier a fotoaparátov. Statív jednoducho zložíte a premeníte ho tak v selfie tyč. Takto ho využijete aj ako monopod. Každá noha sa dá odmontovať a využiť samostatne. Majú odnímateľné spodné časti, pod ktorými sú umiestnené 1/4 statívové závity. Získate tak miniatúrny stabilizátor alebo stolný tripod.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určenie Na stôl
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický
Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha
Kód:  APEXd3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  APL-JJ07

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02