Obnoviť stránku

Apei Glass Protector pre iPhone 6

3,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Apei Glass Protector pre iPhone 6

Tvrdosť akú hľadáte

APEI Glass protector je vyrobený zo špeciálne spracovaného priehľadného skla odolného proti poškriabaniu a inému poškodeniu . Je ohodnotené tvrdosťou 9H, čo znamená, že je trikrát silnejšie ako bežná fólia. Táto fólia je špeciálne určená pre telefón iPhone 6.

Poškodenia, sa nemusíte báť

Dokonca ani ostré predmety , ako napríklad nože alebo kľúče, na ňom nezanechajú ani stopu.

Ilustračný obrázok

Bonusové aplikácie

Smart TV Gogen radu 248 je ako iné smart televízory predurčený pre pohodové trávenie voľného času a jednoduchý prístup k internetu, navyše v komforte veľké obrazovky. Iste oceníte bonusové aplikácie ako Skype, You Tube, Facebook, Twitter, RedBull, videopožičovňu Topfun a mnohé ďalšie , Ktorými je televízor vybavený už z výroby.

Ani nebudete vedieť, že ho máte

Kryt je úplne transparentný, bez filtrov, takže nie je dotknutá ani viditeľnosť. Je úžasne tenký - Iba 0,3 mm navyše na vašej obrazovke.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a vyhotovenie

Hrúbka skla 0,33 mm
Tvrdosť 9H
Kód:  AP508
Produktové číslo:  12124

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06