Obnoviť stránku

APC Smart-UPS SRT 10000VA Tower

Doručenie na
predajňu zadarmo
9 139 €

APC Smart-UPS SRT 10000VA Tower

Spoľahlivý a veľmi kvalitný záložný zdroj APC Smart-UPS RT 1000VA v nadčasovom čiernom vyhotovení sa môže pochváliť výstupným výkonom 10 kW/10 kVA, flexibilným dizajnom, integrovanou SNMP kartou s ďalším voľným slotom a množstvom užitočných funkcií. Prevádzkové režimy, systémové parametre a alarmy sa vám zobrazia naintegrovanom LCD displeji. Zariadenie k sieti pripojíte prostredníctvom 10 alebo 100 BaseT konektorov.

Výraznú úsporu energie má na starosť patentovaný prevádzkový režim, ktorý obchádza nepoužívané elektrické komponenty, ale pritom sa nemusíte obávať o zaistenie ich bezpečnosti. Analýzou batérií dostávate varovanie pred zlyhaním batérie umožňujúcou včasnú preventívnu údržbu.

Vysoká účinnosť

Prednosťou tohto modelu je tiež široké vstupné napäťové okno 160 – 275 V pri plnej záťaži a možnosť regulácie vstupného napätia v hodnotách 220, 230 alebo 240 V. Veľkou výhodou je účinnosť pri plnom zaťažení 94,6 %. Skreslenie výstupného napätia je potom menej ako 3 %.

Starostlivosť o batérie

Zdroj sa automaticky postará o dodávku elektrickej energie pripojeným zariadením v prípade výpadku či preťaženia elektrickej siete. Inteligentná správa batérií maximalizuje ich výkon, životnosť a spoľahlivosť. Automatika reguluje nabíjacie napätie v závislosti od teploty batérií, čo predlžuje ich životnosť. Navyše je umožnenávýmena poškodených batérií za chodu, bez toho aby došlo k prerušeniu napájania chránených zariadení.

Jednoduchá správa

Ľahkú ovládateľnosť uľahčuje vzdialená správa UPS cez sieť alebo sériový port. Nástrojom na centralizovanú správu APC InfraStruXure získate plnú kontrolu nad všetkými možnosťami záložného zdroja. Nápomocné vám budú aj LED indikátory znázorňujúce stav jednotky.


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 263 mm
Výška 432 mm
Hĺbka 715 mm

Výkon

Skutočný výkon 10 000 W

Účinnosť

Typ napájania On-line s dvojitou konverziou

Záložní doba

Záložná doba pri 50 % záťaži 10,78 min

Typ výstupných zásuviek

IEC 320 C13 6
IEC 320 C19 4
IEC Jumpers 3
Dodatočné rozhranie a ochrana USB, RS-232, Ethernet

Vlastnosti

Typ UPS Klasická

Hmotnosť

Hmotnosť 111,82 kg
Kód:  NZ474f
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SRT10KXLI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19