Obnoviť stránku

APC Monitor stojanu NetBotz 450

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

APC Monitor stojanu NetBotz 450

APC NetBotz 450 prináša vysokú bezpečnosť a dôkladné monitorovanie prostredia. Ukladá záznam z kamerového systému a vie zaznamenať kompletnú sadu údajov, z ktorých odvodí vlámanie či blížiacu sa pohromu. Snaží sa tak predísť značným škodám alebo aspoň minimalizovať následky. Vstupnými kontaktmi stráži stav prístrojov tretích strán a dokonca má aj nastaviteľné výstupné relé pre reguláciu ich napájania, takže môže ihneď reagovať podľa nastavených scenárov. APC NetBotz 450 je skrátka moderný strážca s bohatými funkciami.

Kľúčové vlastnosti

  • Sledovanie prostredia, prístupu, oznamovanie ...
  • Ukladanie záznamu aktivovaného udalosťou
  • Viac úrovní pre každý senzor (odlíšenie dôležitosti)
  • Nastaviteľné vstupné kontakty + výstupné relé
  • Kompletné používateľské rozhranie cez prehliadač
  • Kompatibilný so správou EMS (SNMP správy)
  • Dodávaný s bracketom pre inštaláciu do racku

Rozširujúci A-Link a platforma StruxureWare Data Center Expert

S podporou všeobecných senzorov monitoruje teplotu, vlhkosť, otvorenie dverí, vibrácie, dym, únik vody či plynu a čokoľvek iné. Podporuje až 2 externé sady kamier, 2 sady snímačov a až 18 univerzálnych senzorov, ktoré sa zapájajú pomocou 6 portov na zariadení NetBotz do kaskádového rozšírenia A-Link na daných 18 senzorov (nie je súčasťou balenia). Pre správu viacerých jednotiek NetBotz naraz možno použiť StruxureWare Data Center Expert, čo je škálovateľná platforma pre správu, monitorovanie v reálnom čase a okamžité upozornenie na udalosti.

Kraľovanie cez prehliadač

Intuitívne používateľské prostredie je v prehliadači. Poskytuje rýchly prístup k záznamom z ľubovoľného miesta v sieti, konfiguráciu, históriu výstrah a grafy. Spolu s upozornením na udalosti v reálnom čase sa minimalizuje doba odozvy na kritické situácie týkajúce sa fyzickej infraštruktúry. Administrátori IT skrátia strednú dobu opráv, zvýšia efektivitu a skrátia či eliminujú prestoje. Spätné dohľadanie primárnej príčiny výpadku uľahčí spárovanie záznamu s nastalými výstrahami.

Parametre a špecifikácia:

Rozhranie:
6x APC Universal Sensor Ports
1x USB B (konfigurácia)
2x USB A
1x A-Link Oort
1x Napäťový výstup pre 2 relé (12 V DC alebo 24 V DC @ 75 mA)
4x Vstupné porty (4 až 20 mA)
1x Beacon port (pre alarm)
1x Rope Leak Sensor port (pre NBES0308)
1x Napájanie (100 až 240 V AC)

Príkon:
51 W

Rozmery:
432 × 43,5 × 93 mm

Hmotnosť:
1,4 kg

 
Kód:  NZ905d
Produktové číslo:  NBRK0451
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08