Obnoviť stránku

APC Back-UPS ES 550

4,7 71 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

APC Back-UPS ES 550

Výkonný záložný zdroj ideálny pre pracovné stanice v domácnosti alebo kancelárii. Vďaka unikátnemu vzhľadu a kompaktným rozmerom je ho možné umiestniť napríklad pod stôl. Obsahuje 4 chránené a zálohované eurozásuvky a 4 chránené zásuvky proti prepätiu. Nabíjací čas batérií je približne 16 hodín. Potom vydrží batéria zálohovať spotrebiče až 15 minút pri polovičnom odbere a necelých 5 minút pri maximálnej odberu 330 W. To Vám zaručuje dostatočný čas na dokončenie rozrobenej práce a korektné vypnutie systému. Tomu pomáha aj dodávaný riadiaci softvér PowerChute, ktorý bezpečne vypne počítač a predíde strate dát. Panel je vybavený LED diódami na indikáciu stavu a pri vybití zálohovacích batérií vydáva upozorňujúci zvukový signál. Táto verzia je dodávaná v novom vylepšenom balení i s českou a slovenskou potlačou.
Jedna zo zálohovaných výstupných zásuviek je označená ako "Master", 3 zásuvky s prepäťovou ochranou sú označené ako "Slave". Úspora je daná tým, že pri vypnutí zariadenia, ktoré je pripojené k zásuvke Master je vypnuté napájanie zásuviek označených Slave. Táto funkcia je aktivovaná stlačením tlačidla označeného ako "Master Enable button".
Na výstupe tejto UPS je aproximovaná sínusoida, ktorá je niekedy zle vyhodnocovaná zdrojmi s aktívnym PFC ako podpätie alebo výpadok prúdu. Stáva sa to aj u "lepších" značiek, napríklad u zdrojov Chieftec radu GPS alebo u zdrojov Delta (ktoré využíva HP). K serverom preto odporúčame výhradne plnohodnotné Smart-UPS.
Parametre a špecifikácia:
Kapacita:
550 VA/330 W
Výstupné napätie:
230 V, 50/60 Hz
Výstupná zásuvka:
8x Eurozásuvka (IEC 320)
Ochrana dátovej linky:
RJ-45 modem/fax/DSL, Base-T Ethernet
Výmenné batérie:
Model: RBC2
Dĺžka napájacieho kábla:
1,83 m
Rozmery:
230 x 86 x 285 mm
Hmotnosť:
6,8 kg
Obsah balenia:
CD so softvérom
Pásky na usporiadanie káblov
Telefónny kábel
Užívateľská príručka

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 86 mm
Výška 230 mm
Hĺbka 285 mm

Výkon

Účinnosť

Typ napájania Off-line

Záložní doba

Záložná doba pri 50 % záťaži 11,76 min

Typ výstupných zásuviek

FR 8
Dodatočné rozhranie a ochrana Ochrana dátovej siete RJ-45, Ochrana telefónnej siete RJ-11

Hmotnosť

Hmotnosť 6,4 kg
Kód:  NZ235g
Produktové číslo:  BE550G-CP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19