Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

APC Back-UPS BX 2200 VA (IEC)

4,4 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
279,90 €

APC Back-UPS BX 2200 VA (IEC)


Záložný zdroj APC Back-UPS BX 2200 VA (IEC)

Hľadáte cenovo dostupný záložný zdroj napájania pre svoju elektroniku? Záložný zdroj k PC APC Back-UPS BX 2200 VA (IEC) vám poskytne energiu, ktorú potrebujete na preklenutie náhlych výpadkov napájania, a zároveň poskytuje prepäťovú ochranu. Pri priemernom zaťažení 300 W dokáže zariadenie pracovať celých 24 minút.

K dispozícii je šesť zásuviek IEC

Záložný zdroj APC Back-UPS BX 2200 VA (IEC) nájde svoje ideálne pracovné prostredie napríklad pri počítači alebo v okolí televízora. Vďaka prítomnosti štandardných zásuviek Schuko môžete k nemu pripojiť napríklad WiFi router, NAS server alebo tlačiareň.

Záložný zdroj APC Back-UPS BX 2200 VA (IEC) ponúka celý rad funkcií

Záložný zdroj APC Back-UPS BX 2200 VA (IEC) využíva vylepšenú automatickú reguláciu napätia, ktorá výrazne predlžuje životnosť batérie a maximalizuje dobu prevádzky tým, že koriguje stavy nízkeho napätia bez vybitia batérie. Samozrejmosťou je aj akustické upozornenie v prípade zmeny stavu jednotky UPS a parametrov napájania.

Kľúčové vlastnosti záložného zdroja APC Back-UPS BX 2200 VA (IEC)

  • Záložný zdroj má maximálny nastaviteľný výkon 650 W, 6× IEC zásuvka
  • LED indikátory zabezpečujú ľahko čitateľné údaje o stave napätia
  • Záložný zdroj k PC môžete umiestniť vertikálne alebo horizontálne na stôl a v prípade potreby ho pripevniť na stenu
  • Vylepšená automatická regulácia napätia – zvyšuje nízke napätie alebo znižuje vysoké napätie na úroveň vhodnú pre príslušné zariadenie
  • Zdroj APC Back-UPS BX 2200 (IEC) umožňuje studený štart tým, že poskytuje dočasné napájanie z batérie, keď nie je k dispozícii sieťové napájanie
  • Upozornenie na zlyhanie batérie
  • Poskytuje výkon až 42 minút pri priemernom zaťažení 300 W
  • Akustické upozornenia vás informujú o zmene stavu jednotky UPS a parametrov napájania

Záložný zdroj APC Back-UPS chráni vaše zariadenie pred prepätím

Produkty zo série Back-UPS ponúkajú ochranu napájania pre bezdrôtové siete, počítače, herné konzoly a ďalšie domáce a kancelárske elektronické zariadenia. Záložný zdroj APC Back-UPS BX 2200 VA (IEC) zabezpečuje záložnú prevádzku na batériu počas výpadkov napájania a pri nebezpečných výkyvoch napätia, čím poskytuje ochranu pred škodlivými prepätiami a špičkami. Záložný zdroj APC Back-UPS BX 2200 VA (IEC) možno namontovať do veže, umiestniť na podlahu alebo na stôl, prípadne pripevniť na stenu. Vďakaširokej škále štandardných funkcií predstavuje ideálnu voľbu na ochranu dát a zaistenie neprerušovaného napájania.

Parametre a špecifikácia

Výkon

Účinnosť

Typ napájania Line interactive

Záložní doba

Záložná doba pri 50 % záťaži 8,5 min

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Typ výstupných zásuviek

IEC 320 C13 6
Dodatočné rozhranie a ochrana Ochrana dátovej siete RJ-45, Ochrana sieťového kábla

Vlastnosti

Typ UPS Klasická

Rozmery

Šírka 140 mm
Výška 190 mm
Hĺbka 390 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 12,3 kg
Kód:  nAPC_zz023
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BX2200MI
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03