Obnoviť stránku

Antivibrační kit NEXUS DiskTwin

Antivibrační kit NEXUS DiskTwin

Hliníkové tlumící nástavce pro montáž pevného disku 3,5 "do rozšiřující pozice 5,25".Profilované nástavce s chladiacimi rebrami sa priskrutkujeme na obe strany pevného disku a přes tlumící pryžové bloky následne do skrine.Jednoducho a účinne možno takto znížiť ako vibrácie a hluk generovaný diskem, tak i zlepšiť chladenie a odvod tepla od disku.
Nástavce sú opatrené termopolštářkem pre lepší kontakt s diskom a efektívnejší prenos tepla.Celohliníkový vykonanie chladiacich rebier sa postará o rozptýlení tepla z disku.Prievan v skrini (napr.vďaka pomocnému nasávacímu/vyfukovacímu ventilátora) razantne zvýši účinok chladenia.Mohutné pryžové silentbloky zabráni akémukoľvek prenosu vibrácií a rezonancie z pevného disku na kostru počítačové skříně.Nástavce představují ideální řešení pro výkonné počítačové zostavy a pracovné stanice s dôrazom na tichý chod.Sú vhodné pre ľubovoľné pevné disky formátu 3,5 "s rozhraním Serial ATA/SCSI i Ultra ATA.
Parametre a špecifikácie:
Funkcia:tlmenie vibrácií a otrasov, pomocné chlazení pevného disku
Vhodné pevné disky:ľubovoľný disk formátu 3,5 "
Materiál:hliník, guma
Rozmery:146,81 x 26,15 x 18,8 mm
Hmotnosť:105 gramov (každý nástavec)
Obsah balenia:
2 nástavce pre pevný disk s termopolštářkem
4 šroubky 14 mm
4 šroubky 7,5 mm
Kód:  CA825b
Produktové číslo:  DTW-2300B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09