Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ANTÉNA+ DEKÓDOVACÍ MODUL A KARTA SKYLINK

1,5 2 hodnotení

ANTÉNA+ DEKÓDOVACÍ MODUL A KARTA SKYLINK

Zháňate dekódovací modul, ktorý umožňuje príjem nielen bežné dostupných programov, ale aj tých prémiových? Set Anténa + Dekódovací modul a karta Skylink je určený výhradne pre Prahu a časti Stredočeského kraja. Naladíte si klasicky dostupné programy s DVB-T2 tunerom a tiež 12 prémiových programov, z ktorých 6 je v HD kvalite. Ide o športové, filmové, dokumentárne aj detské programy. Pre funkčnosť Antény + Dekódovacieho modulu je potrebná televízia, ktorá je schopná prijímať televízny program Praha TV (Regionálne sieť 4, kanál 46) a ďalej musí byť vybavená DVB-T2 tunerom spolu s voľným slotom CI/CI+.

Kľúčové vlastnosti setu Anténa + Dekódovací modul a karta Skylink

  • Naladíte si bežné dostupné programy vrátane 12 prémiových
  • Inštaláciu Antény + Dekódovacieho modulu a karty Skylink zvládne úplný začiatočník
  • Predplatné zdarma na 2 mesiace využívania služby
  • Súčasťou balenia je prístup do internetovej televízie Skylink LiveTV
  • Skylink LiveTV umožní sledovať programy aj na počítači, telefóne či tablete
  • Pre fungovanie je potrebné prijímať televízny program Praha TV
  • Televízia musí byť vybavená DVB-T2 tunerom a voľným slotom CI/CI+
  • Predplatné je bez záväzku ďalšieho predĺženia
  • Anténu + Dekódovací modul a kartu Skylink je možné využiť iba v Prahe a časti Stredočeského kraja

Naozaj jednoduchá inštalácia Antény + Dekódovacieho modulu

Súčasťou balenia Antény + Dekódovacieho modulu je prístup do internetovej televízie Skylink LiveTV a predplatné na prvé dva mesiace zdarma. Po vypršaní predplatného nie je podmienkou členstvo predĺžiť. Vďaka tejto možnosti môžete svoje obľúbené programy sledovať na počítačovom zariadení, smartfóne aj tablete. Medzi dostupnými prémiovými kanálmi nájdete CS Film, Film+ HD, Joj Cinema HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, National Geographic Wild, National Geographic HD, AMC, Viasat History, Viasat Nature, Minimax a Leo TV HD.


Kód:  JT089
Produktové číslo:  35054801

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08