Obnoviť stránku

ANTARES HOLA modrý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ANTARES HOLA modrý

Ergonomický taburet ANTARES HOLA zaistí zdravšie, tzv. aktívne sedenie, ktoré vďaka balančnému pohybu efektívne znižuje napätie a bolesti chrbta. Jedinečná konštrukcia počas sedenia pozitívne ovplyvňuje spevňovanie vnútorných svalov a tiež zabraňuje vyčerpaniu mliečnych kyselín zo svalstva,vďaka čomu sa znižuje riziko ochorenia pohybového aparátu. Pomocou plynového piestu ľahko nastavíte výšku taburetu v rozmedzí 56 – 81 cm, a tak ho prispôsobíte presne svojej postave. Komfortné sedenie umožní sedadlo s priemerom 37,5 cm vyrobené z PU peny, ktorý je opatrený elastickým poťahom.

Kľúčové vlastnosti taburetu ANTARES HOLA modrého

  • Taburet v modernom dizajne
  • Balančný pohyb zaistí aktívny spôsob sedenia
  • Efektívne znižuje napätie a bolesti chrbta
  • Jednoduché nastavenie výšky pomocou plynového piestu
  • Sedák vyrobený z PU peny na komfortné sedenie
  • ANTARES HOLA s možnosťou otáčania
  • Vhodný do kancelárie aj detskej izby
  • Farebné vyhotovenie: čierno-modré

Pre zdravý spôsob sedenia

Taburet ANTARES okrem veľmi komfortného a zdravého spôsobu sedenia ponúka tiež možnosť otáčania. Aktívne sedenie, ktoré poskytuje, pritom pozitívne ovplyvňuje zdravie a dobrú kondíciu dospelých aj detí, ktorí trávia veľa času v kancelárii či doma pri počítači.ANTARES HOLA prináša skutočne múdre a jednoduché riešenie v podobe balančného pohybu, ktorý uľaví vášmu chrbtu. Je tak vhodným doplnkom do každej modernej kancelárie aj detskej izby.

Nosnosť:
120 kg

Priemer sedadla:
37,5 cm


Kód:  ARS00a5
Produktové číslo:  Z90010102
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19