Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ANTARES Charmer šedá

4,0 12 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
246,90 €

ANTARES Charmer šedá

Trávite veľkú časť dňa doma či v kancelárii na stoličke? Vyhnite sa bolesti chrbta a šije s kancelárskym kreslom, z ktorého sa vám ani nebude chcieť vstávať. Elegantná sivočierna stolička sa pýši veľmi odolnou konštrukciou koncipovanou na nosnosť 130 kg, len tak niečo ju nerozhádže. Pohybuje sa na kvalitných kolieskach s priemerom 6 cm, ktoré sa hodia na všetky povrchy. Prispôsobte si stoličku presne na vašu postavu, aby ste sa na nej cítili dobre a bez bolestí aj po dlhšom sedení. Je pripravená vášmu telu poskytnúť ideálnu oporu vrátane podhlavníka. Chrbtová opierka je na zlepšenie priedušnosti zo sieťoviny, ktorú oceníte najmä v teplejšom období roka. 

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi komfortná nosnosť stoličky 130 kg
  • Priedušné vyhotovenie chrbtovej aj hlavovej opierky
  • Skvele sa prispôsobí každej postave
  • Synchrónny mechanizmus s niekoľkonásobnou aretáciou a nastavením sily protiváhy
  • Elegantné čierne vyhotovenie so šedým sedákom sa hodí do každej kancelárie


Prispôsobí sa každej postave

Nastaviť stoličku na vaše potreby bude hračka, hoci budete mať naozaj veľa možností prispôsobenia. Počínajúc podhlavníkom, ktorý si môžete nastaviť do uhla, ktorý vám bude vyhovovať. Výška operadla je taktiež nastaviteľná systémom up-down a jeho súčasťou je výškovo nastaviteľná bedrová výstuha. Vďaka nej nebude vaša bedrová oblasť trpieť ani pri dlhšom sedení. Sedák je vyrobený z veľmi príjemného materiálu a umožňuje nastavenie jeho hĺbky. Samozrejmosťou sú nastaviteľné podrúčky, ktoré sa pýšia príjemne mäkkou odkladacou plochou. Prispôsobte si tiež sklon operadla pomocou synchrónneho mechanizmu s veľmi dôkladným upevnením a inteligentným nastavením protiváhy. Na kancelárskej stoličke často trávime aj viac ako 80 dní ročne, pri správnom nastavení vám to na stoličke ANTARES Charmer nebude vôbec pripadať ako dlhá doba. 


Parametre a špecifikácia

Konštrukcia

Mechanika Synchrónna
Konštrukcia Otočná
Možnosť nastavenia Sklonu operadla, Výšky operadla, Hĺbky sedadla
Sedadlo Plochý
Opierky S bedrovou opierkou, S opierkou hlavy, S podrúčkami

Podrúčky

Nastavenie podrúčok Výška

Kolieska

Kolieska Na kolieskach
Materiál koliesok Pogumované
Povrch podľa koliesok Univerzálne

Materiál

Materiál konštrukcie Kovová
Materiál poťahu Textil, Sieťovina

Nosnosť

Maximálna nosnosť 130 kg

Farba

Farba Sivá

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla 68 cm
Výška sedadla min. 45 cm
Výška sedadla max. 53,5 cm
Výška operadla min. 75 cm
Výška operadla max. 81,5 cm
Hmotnosť stoličky/kresla 18,3 kg
Kód:  ARS014b
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  Z90209020
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07