Obnoviť stránku

ANSMANN Energy XC 3000

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ANSMANN Energy XC 3000

ANSMANN Energy XC 3000 je výkonná nabíjačka akumulátorov, ktorá ponúka dostatok miesta až pre 8 batérií typu AA alebo AAA, podporuje ale aj ďalšie typy ako napríklad 9 V batérie. Okrem funkcie nabíjania zvláda nabíjačka tiež vybíjanie, cyklus a ultra rýchle testovanie. Všetky tieto operácie je možné vykonávať a nastavovať individuálne pre každú nabíjaciu šachtu
Všetky operácie má potom na starosti mikroprocesor, ktorý spoľahlivo zabráni hroziacemu zničeniu akumulátorov. Ihneď po vložení do zariadenia sa dozviete na prehľadnom LCD displeji všetky možné informácie, teda voltáž, stav, kapacitu a čas, za ktorý sa jednotlivé akumulátory nabijú. Nabíjačka ponúka tiež ochranu proti prepólovaniu.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
AA, AAA, C, D, 9V, battery pack (3.6/3.7V-7.2/7.4V)
Vhodný typ:
NiCd, NiMH, Li-Ion/Li-Po
Funkcie:
Nabíjanie
Vybíjanie
Cyklus
Testovanie
Vlastnosti:
Mikroprocesor
LCD displej
Ultra rýchle testovanie ihneď po vložení
Zobrazenie voltáže, stavu, kapacity, času nabíjania
Ochrana proti prepólovaniu

Parametre a špecifikácia

Kód:  ZD125k
Produktové číslo:  5207452

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17