Obnoviť stránku

Anker SoundCore Infini Mini

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Anker SoundCore Infini Mini

SoundBar dokáže výrazne zlepšiť zvukový výkon vášho plochého televízora. Disponuje vysokým výkonom a pritom si zachováva kompaktné rozmery, vďaka ktorým skvele zapadne do interiéru. Zaujme čistotou zvuku, nech sa pozeráte na svoj obľúbený film alebo si jeho prostredníctvom pustíte hudbu. Disponuje totiž technológiou Bluetooth, a tak je pre neho komunikácia s mobilnými zariadeniami úplnou hračkou. Nechýba ani klasické káblové pripojenie prostredníctvom optického alebo AUX vstupu.

Kľúčové vlastnosti SoundBar Anker Infini Mini

  • Vylepšuje zvukový výkon TV
  • Lepšie si vychutnáte zvukové efekty
  • Komunikuje s mobilnými zariadeniami cez Bluetooth
  • Optický digitálny vstup + AUX vstup
  • 2.2-kanálový zvuk s výkonom 2× 20 W
  • Nízky profil a malá hmotnosť

Jedinečná zvuková kulisa

SoundBar Anker Infini Mini môžete vďaka malým rozmerom a nízkej hmotnosti pohodlne zavesiť aj na stenu. Samozrejmosťou je možnosť položiť ho priamo pred televízor, kde nebude vďaka svojmu nízkemu profilu prekážať sledovaniu obrazu. SoundBar navodí vo vašej obývačke tú správnu filmovú či hudobnú atmosféru.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  ANKER9a3q
Produktové číslo:  A3370311

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13