Obnoviť stránku

Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/modrá

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/modrá

Všetci priaznivci hudby sa určite zhodnú, že čo sa slúchadiel týka, nie sú dôležité len vlastnosti, ale tiež pohodlie pri počúvaní. Ich uzavretá konštrukcia je navyše zárukou úžasnej izolácie okolitých ruchov. Súčasťou týchto slúchadiel je aj zabudovaný mikrofón. Pri porovnaní s podobnými slúchadlami sú vybavené nezvyčajne dlhým káblom s 10 m, čo vám zaistí to najvyššie pohodlie. Pri porovnaní s podobnými modelmi slúchadiel vynikajú technológiou, ktorá eliminuje nutnosť káblového pripojenia, čo značne uľahčí počúvanie v pohybe. S frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 kHz budete mať istotu, že si vychutnáte hudbu podľa svojich predstáv.

Kľúčové funkcie slúchadiel Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/modrá

  • Váha slúchadiel 0,023 kg
  • Zabudované tlačidlá na ovládanie hlasitosti

Anker SoundBuds Curve slúchadlá čierna/modrá disponujú užitočným mikrofónom

Všetci hráči, ale nielen oni, určite ocenia zabudovaný mikrofón. Mikrofón slúchadiel značky Anker zabezpečí ničím nerušené spojenie s kýmkoľvek a kdekoľvek pomocou aplikácií ako Skype.

Kód:  ANKER10n1
Produktové číslo:  A3263HJ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03